You are here:

Asta înseamnă să fii "Rege"! Hagi, asaltat de fani la ieşirea din stadion. Momente incredibile la Frankfurt | VIDEO

Asta înseamnă să fii "Rege"! Hagi, asaltat de fani la ieşirea din stadion. Momente incredibile la Frankfurt | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Slovacia şi s-a calificat de pe primul loc în optimile EURO 2024.

La meciul dintre România şi Slovacia, la Frankfurt, s-a aflat în tribune şi Gheorghe Hagi. La ieşirea din stadion, "Regele" a fost asaltat de fanii prezenţi la partidă pentru o poză sau un autograf cu antrenorul Farului Constanţa.

Slovacia - România 1-1

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

  • SLOVACIA: Dubravka – Pekarik (Gyomber 90+2), Vavro, Skriniar, Hancko – Duda (Bero 90+2), Lobotka, Kuka – Skranz (Duris 78), Strelec (Bozenik 70), Haraslin (Suslov 70). SELECŢIONER: Francesco Calzona
  • ROMÂNIA: Niţă - Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Bancu - R.Marin (Ad. Rus 86), M. Marin, Stanciu - Ianis Hagi (Man 66), Drăguş (Puşcaş 66), Fl. Coman (Sorescu 58). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Duda 90+1 / A. Burcă 45+1, Bancu 45+4, Edward Iordănescu 55, Puşcaş 88

Arbitri: Daniel Siebert - Jan Seidel, Rafael Foltyn - Felix Zwayer (toţi din Germania). Arbitri VAR: Bastian Dankert (Germania) - Christian Dingert (Germania), Massimiliano Irrati (Italia).

Afla mai multe despre: hagiromania 

viewscnt
Articole similare