Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astăzi se împlinesc 6 ani de când Thierry Henry şi-a anunţat retragerea. Fostul fotbalist francez a avut o carieră extraordinară

Astăzi se împlinesc 6 ani de când Thierry Henry şi-a anunţat retragerea. Fostul fotbalist francez a avut o carieră extraordinară

Fotbal

Comentarii

Thierry Henry şi-a anunţat retragerea fix acum 6 ani. Vezi mai jos câteva statistici despre cariera francezului.

Acum 6 ani Thierry Henry şi-a anunţat retragerea din cariera de fotbalist

Fostul fotbalist francez împlineşte astăzi, 6 ani de când şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător. Thierry Henry face parte dintre legendele care au jucat acest sport şi a avut o carieră extraordinară, pe care a lăsat-o în spate pentru a deveni antrenor.

Henry a jucat la Monaco, Juventus, Arsenal, Barcelona şi New York Red Bulls. Francezul a strâns 915 partide pentru club şi echipa naţională, în care a înscris 411 goluri şi a oferit 205 assist-uri, conform transfermarkt.

Thierry a avut o carieră de aproape 20 de ani în care a reuşit să câştige 44 de trofee individuale şi alături de echipele unde a jucat. Printre cele mai importante se regăsesc o Cupă Mondială, un titlu de Campion European, un trofeu Champions League, o Supercupă a Europei, un titlu de Campion Mondial al Cluburilor, două titluri de Campion al Spaniei cu Barcelona, două cu Arsenal în Premier League şi unul cu Monaco în Franţa.

În prezent Thierry Henry are 43 de ani şi este manager la Montreal Impact în MLS.

 

Afla mai multe despre: thierry henry 

viewscnt
Articole similare