Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Astăzi se încheie un capitol!” Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din Liga 1 şi-a anunţat retragerea la doar 31 de ani

”Astăzi se încheie un capitol!” Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din Liga 1 şi-a anunţat retragerea la doar 31 de anigalerie foto

Superliga

Comentarii

Dan Roman, unul dintre cei mai cunoscuţi atacanţi care au jucat în Liga 1, şi-a anunţat retragerea la doar 31 de ani. Roman a fost ultima dată legitimat la FC Hermannstadt, în liga secundă.

Dan Roman a fost unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din Liga 1, în ultimii ani. A început fotbalul la Gloria Bistriţa şi a trecut apoi pe la Mobila Sovata, Forex Braşovn, CSM Râmnicu Vâlcea, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan Medial, FC Botoşani, CSM Poli Iaşi, CFR Cluj, UTA şi Hermannstadt. Vineri, şi-a anunţat retragerea, fără specifice motivul.

”Azi se încheie un capitol foarte important din viaţa mea. Am decis ca azi să fie ziua în care îmi închei cariera de fotbalist profesionist. O carieră cu bune şi rele, cu momente frumoase şi mai puţin frumoase, cu bucurii şi tristeţe, dar o viaţă pe care am iubit-o şi o voi iubi mereu. Mulţumesc tuturor care m-au ”suportat” atâta timp, soţiei - Andreea Roman - care m-a susţinut mereu şi a fost la bune şi la rău lângă mine, şi familiei. The best is yet to come...”, a fost mesajul postat de Roman pe contul său de Instagram.



Pentru Dan Roman, cel mai greu moment al carierei a fost la finalul lui 2013. Într-un meci FC Botoşani - Gaz Metan, jucat la mijlocul lui decembrie 2013, Roman s-a accidentat foarte grav şi a stat o lungă perioadă departe de teren. Atacantul juca atunci la Gaz Metan şi a suferit o luxaţie şi fractură de peroneu, în treimea inferioară.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan romangaz metanliga 1retragere 

viewscnt
Articole similare