You are here:

”Aştept un telefon!”. Cristi Chivu, anunţ important despre viitorul său: ”Încep de jos!”

”Aştept un telefon!”. Cristi Chivu, anunţ important despre viitorul său: ”Încep de jos!”

Serie A

Comentarii

Cristi Chivu (43 de ani), fost căpitan al naţionalei şi fost antrenor al echipei U19 a lui Inter, este deschis la oferte şi caută un proiect bun!

Chivu, despre planurile de viitor + Ce jucător a lăudat: ”Are o inteligenţă pură!”

Cristi Chivu (43 de ani) a renunţat la postul de antrenor al celor de la Inter Primavera, echipă cu care a câştigat titlul în Italia în urmă cu doi ani.

Acum câteva luni, Chivu s-a despărţit de Inter Primavera, iar antrenorul este cât se poate de hotărât să-şi continue aventura în antrenorat, însă la nivelul de seniori, după 6 ani în care a pregătit copii şi juniori şi a adunat experienţă pe banca celor de la Inter Milano. 

Într-un interviu acordat recent în presa din Italia, Chivu a vorbit despre planurile sale de viitor. 

”(n.r. care este cel mai mare atu a lui Inter?) Rotaţia din teren, este o echipă evoluată, modernă, care creşte încontinuu. (n.r. dacă ai avea o baghetă magică ce jucător ai luat de la Inter şi Roma?) Fără urmă de dubiu pe Mkhitaryan. Am văzut cum se antrenează, calităţile lui, modul cum interacţionează cu ceilalţi colegi. Uite, să ştii că nu e ceva comun în fotbalul de azi să gaseşti jucători care se gândesc şi la grup şi nu doar la partea individuală. El chiar face asta! Are o inteligenţă pură!”, a declarat Chivu în presa din Italia. 

  • Chivu şi-a început cariera de antrenor în 2018, la copiii lui Inter, echipă cu care a câştigat Champions League din postura de jucător (2010). 

Întrebat despre viitorul lui pe banca tehnică a lui Roma sau Inter, Chivu a răspuns sincer: ”Niciodată să nu spui niciodată. Dar eu trebuie să parcurg drumul meu. Mă simt pregătit, dar trebuie să încep de jos! Aştept un telefon din partea unui director sportiv care să îmi propun un proiect bun şi care să aibă încredere în mine!”

Cristi Chivu este ultimul român câştigător de Champions League

Fostul căpitan al naţionalei (75 de selecţii şi 3 goluri între 1999 şi 2011) este ultimul fotbalist român care a câştigat trofeul Champions League. 

Mai exact, în 2010, Chivu a fost titular în succesul echipei lui Jose Mourinho, Inter Milano - Bayern Munchen 2-0.

Afla mai multe despre: chivuserie ainter 

viewscnt
Articole similare