Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit! Victory Cup suplimentează numărul de echipe participante

Aşteptarea a luat sfârşit! Victory Cup suplimentează numărul de echipe participantegalerie foto

Fotbal

Comentarii

După multe luni de aşteptări, amatorii de minifotbal au din nou ocazia să se înscrie în cea mai cunoscută competiţie din Bucureşti. Desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Minifotbal, Victory Cup se pregăteşte să devină primul turneu de amatori cu peste 100 de echipe din România.

Se redeschide sezonul înscrierilor. În sezonul #12 vor juca peste 100 de echipe

Victory Cup va relua procesul de înscriere în competiţie după mai mult de jumătate de an, sub presiunea cererii din ce în ce mai mari din partea celor care nu au prins loc în actualul sezon, în derulare. Comisia de Organizare a luat decizia să suplimenteze numărul de echipe participante şi deja se formează liste de aşteptare. Efortul organizaţional este unul nemaîntâlnit până în prezent în turneele de minifotbal, meciurile disputându-se în fiecare seară din cursul săptămânii pe Arena din Ghencea 31. Turneul este completat cu transmisii integrale live pentru fiecare meci în parte, materiale multimedia profesioniste şi analize la cel mai înalt nivel.

Nume mari şi tradiţie de zece ani în minifotbalul bucureştean

Competiţia are în prezent aproape 2000 de jucători legitimaţi, iar printre ei găsim atât băieţi care reprezintă cartierele bucureştene, cât şi vedete din showbiz, ca Dani Oţil de la 'Neatza cu Răzvan şi Dani, ori sportivi retraşi din activitate, ca Alin Predescu de la CSA Steaua, Florin Cernat de Oţelul ori Andrei Ionescu de la Steaua Bucureşti. La Victory Cup poate participa orice amator care îşi face echipă şi vrea să joace fotbal într-un cadru oficial, iar fanii competiţiei sunt privilegiaţi cu streaming şi grafică live, respectiv comentariu profesionist la partidele săptămânii.

O echipă formată din foşti stelişti se bate la titlu

Un al nume cunoscut care s-a alăturat de curând competiţiei este şi Mihai Pintilii, căpitanul FCSB retras din activitate în urmă cu doi ani, care s-a reapucat de fotbal. Ieşeanul, considerat ”inima” echipei din Ghencea în perioada în care o ajuta să devină campioana României, are experienţă inclusiv în fotbalul de la cel mai înalt nivel din Champions League şi Europa League. Fostul jucător al naţionalei României a semnat cu trupa manageriată de Petre Marin, Old New Stars, şi va juca în cel mai impotant turneu de minifotbal din Bucureşti: Victory Cup. Old New Stars încearcă să devină campioană în acest sezon şi are deja în componenţă nume mari ca Ghionea, Mihalache, Gigel Coman, Sorin Paraschiv ori Marius Pena.  De-a lungul timpului, la Victory Cup s-au înscris şi alte nume sonore precum Cătălin Temişan, Bănel Nicoliţă, Stelian Stancu, dinamovistul Bogdan Pătraşcu sau fostul golgheter al Chinei şi campion al României cu Unirea Urziceni, Cristian Dănălache.     

Exemple de meci transmis live şi interviuri realizate după partidă:

Minifotbalul se joacă sub egida FRM

Fotbalul pe teren redus este foarte apreciat în Bucureşti şi presupune mult talent pe metru pătrat. Minifotbalul este recunoscut în România ca ramură sportivă şi, odată cu înfiinţarea Federaţiei Române de Minifotbal, toate competiţiile de profiul din România se desfăşoară sub egida şi cu acordul FRM. De altfel, Federaţia de Minifotbal din România este unul dintre cele mai galonate foruri din lume, reprezentativa tricoloră devenind campioană europeană de 6 ori. La nivelul echipelor de club, România domină clar Liga Campionilor; la ediţia disputată în Slovenia cluburile din ţara noastră au monopolizat competiţia şi au ocupat tot tabloul semifinalelor, MAV Sports Timişoara devenind regina Europei.

Adună-ţi echipa şi înscrie-te.

Procesul de înscriere la Victory Cup va fi reluat în curând. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj în privat ori scrie pe chat prin SMS/Telegram/WhatsApp la 0747518865.

#WeAreVictory, Victory Cup
www.victorycup.ro
https://www.facebook.com/VictoryCupBucuresti
https://www.instagram.com/victory_cup/

 Galerie foto

Afla mai multe despre: victory cup 

viewscnt
Articole similare