Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aston Villa - Cardiff. Cotă excelentă oferită de acest meci

Aston Villa - Cardiff. Cotă excelentă oferită de acest meci

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Aston Villa - Cardiff Anglia 10.04.2018. Meci tare în Championship, unde a foarte greu de prezis cine va câştiga. Îţi propunem un pronostic de pace, cu varianta egalului ori la pauză, ori la final.

Ponturi pariuri Aston Villa - Cardiff Anglia 10.04.2018

Echipa lui Steve Bruce îşi joacă poate ultima şansă de a mai spera la promovarea directă. Trupa din Birmingham ar fi putut profita de eşecul lui Cardiff din ultima etapă, 0-1 cu Wolverhampton, pentru a se apropia la patru lungimi. Numai că Aston Villa a pierdut la rândul ei, 1-3 cu Norwich. Aston Villa a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape, 3-0 cu Reading. A strâns doar patru puncte în tot acest timp, după ce a şi remizat cu Hull City, scor 0-0. Steve Bruce nu va putea conta în acest meci pe doi jucători extrem de importanţi în angrenajul echipei, fundaşul dreapta Alan Hutton şi fundaşul central Chris Samba.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Aston Villa - Cardiff Anglia 10.04.2018

Cu o victorie, galezii se vor apropia la doar un punct de asigurarea locului de promovare directă. Cardiff a câştigat ultimele două dueluri directe cu Aston Villa. În meciul din tur, Cardiff s-a impus cu 3-0, prin golurile marcate de Mendez-Laing (dubla) şi Hoilett. Cardiff este fără victorie în ultimele două etape, în care a obţinut un singur punct. A fost un 1-1 cu Sheffield United şi un 0-1 cu Wolverhampton. Aceste două meciuri mai slabe au fost precedate de o serie de zece meciuri fără înfrângere a galezilor. Nouă victorii şi o remiză a fost palmaresul echipei în tot acest timp.

Echipele probabile

Aston Villa (4-1-4-1): Johnstone - Mohamady, Chester, Terry, Taylor - Bjarnason - Snodgrass, Grealish, Hourihane, Adomah - Kodjiia

Absenţi: Samba, Steer, Hutton

Cardiff (4-2-3-1): Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Grujic, Gunnarsson - Pilkington, Peterson, Hoilett - Zohore
Absenţi: Richards, Ralls

Aston Villa - Cardiff PsF X @ 1.70

Afla mai multe despre: aston villareadingchampionshipponturi pariurianglia 

viewscnt
Articole similare