Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra Giurgiu, încă o sacţiune drastică! Giurgiuvenii pornesc la drum cu minus patru puncte + Riscă retrogradarea în Liga 3

Astra Giurgiu, încă o sacţiune drastică! Giurgiuvenii pornesc la drum cu minus patru puncte + Riscă retrogradarea în Liga 3

Astra Giurgiu

Comentarii

Clubul Astra Giurgiu a fost sancţionat, azi, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, cu penalizarea de puncte şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători din cauza datoriilor către fostul antrenor interimar Alexandru Radu.

O nouă veste proastă pentru Astra. Giurgiuvenii au fost sacţionaţi recent pentru neachitarea datoriilor către Andrei Truşescu, din perioada 2018-2021. 

Iar acum a venit rândul fostului antrenor interimar, Alexandru Radu, care a reclamat clubul Astra şi a avut câştig de cauză.

Depunctaţi iniţial cu 2 puncte, Astra va începe, acum, sezonul cu minus 4 puncte!

„Creditor Alexandru Radu, debitor AFC Astra - executare drepturi financiare - În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancţionarea AFC Astra cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar; scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată depunctare 2 puncte pentru perioada 16.06.2021-30.06.2021", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Iar în cazul în care, Astra nu rezolvă situaţia financiară cu fostul antrenor, până de data de 21 iulie 2021, ora 15:00, riscă chiar retrogradarea în Liga 3!

Conform Regulamentului Disciplinar, la fiecare 15 zile de întârziere de plată, echipei Astra i se va scădea câte 2 puncte. Sancţiunea cu scăderea a două puncte se aplică timp de 90 de zile, după care echipa va fi exclusă din toate competiţiile în curs şi retrogradată în categoria inferioară, respectiv Liga a 3-a!

Ai auzit de Ratchaburi Mitr Phol? Fostul jucător al Astrei a plecat din Liga 1 şi a semnat cu o echipă din Thailanda
 

Afla mai multe despre: astra giurgiuliga 2 

viewscnt
Articole similare