Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra nu renunţă! Giurgiuvenii fac recurs după ce Comisia de Disciplină a respins sesizarea clubului Astra de la meciul cu Sepsi

Astra nu renunţă! Giurgiuvenii fac recurs după ce Comisia de Disciplină a respins sesizarea clubului Astra de la meciul cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Comisia de disciplină a FRF a respins sesizarea clubului Astra Giurgiu, depusă după meciul cu Sepsi Târgu Mureş şi prin care invoca aplicarea regulamentului care precizează că partida ar fi trebuit suspendată la a doua întrerupere a instalaţiei de nocturnă.

Preşedintele Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat pentru News.ro că gruparea giurgiuveană va face recurs la această decizie.

Avocatul clubului, Claudiu Popa, spune că este foarte posibil ca speţa să ajungă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), chiar dacă Astra Giurgiu va câştiga recursul. „Au respins sesizarea noastră, dar nu ştiu motive, mâine le voi solicita şi probabil că în patru săptămâni vom avea un răspuns. Noi considerăm că sesizarea este întemeiată pentru că situaţia e clară. ROAF spune clar că la a doua defectare a instalaţiei de nocturnă se dă 3-0 pentru oaspeţi. Regulamentul poate că nu este perfect, dar aici nu există dubii, scrie foarte clar că la a doua întrerupere de suspendă partida. Vom face recurs, în funcţie şi de motivarea primită. Şi este foarte probabil ca acest caz să ajungă la TAS, chiar dacă vom câştiga noi recursul. Pentru că e posibil ca Sepsi să facă o solicitare în acest sens”, a declarat Popa.

La 15 octombrie, formaţiile Sepsi Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, joc perturbat de probleme cu instalaţia de nocturnă. Partida a fost întreruptă în prima repriză aproape un sfert de oră după ce nocturna de la stadionul din Braşov a cedat, iar repriza a doua a început cu o întârziere de opt minute, tot din cauza problemelor nocturnei. Astra Giurgiu speră să câştige meciul la masa verde, considerând că partida nu mai trebuie reluată după problemele instalaţiei de iluminat.

Afla mai multe despre: nocturnaastrasepsicomisia de disciplina,  

viewscnt
Articole similare