Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ATAC devastator! Anamaria Prodan îi distruge pe Gâlcă, Rădoi şi Dică: "Mentalitate de rahat! Antrenori fără minte, zero barat"

ATAC devastator! Anamaria Prodan îi distruge pe Gâlcă, Rădoi şi Dică: "Mentalitate de rahat! Antrenori fără minte, zero barat"

Superliga

Comentarii

Agentul Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, a lansat un atac devastator împotriva tuturor tehnicienilor care au venit la FCSB după plecările soţului ei în Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite.

"Gâlcă se simţea lucrat de jucători că erau prieteni cu noi? Pentru că asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Şi a oamenilor care nu au educaţie. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, şi spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relaţiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viaţă. Încă îşi fac vacanţele cu noi!
 
N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soţiile şi iubitele fotbaliştilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful! Vă aduceţi aminte că domnul Iordănescu dădea femeile jos din avion de parcă eram la Mecca şi le trimitea la cratiţă? D-asta noi n-am evoluat deloc", a spus Ana într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
 
Aceasta a continuat: "Toate ziarele bubuiau atunci: "Steaua s-a reunit la Snagov! Grătare peste grătare!". Da! Pentru că asta a fost cheia succesului. Jucătorii care intră pe teren şi au probleme acasă cu soţia, cu mama, cu căţelul, cu purcelul, cu copilul, ei nu vor da randament! Trebuie să fie cineva, cum am fost eu, care să adune familia. Vorbeam între noi toate problemele şi eu ştiam tot. Că ăla s-a certat cu nevasta, că ăla îşi operează mama. Eu rezolvam absolut tot şi cu doctori, cu amante sau cu prietene şi iubite. Jucătorii nu mai aveau nicio grijă, iar când intrau pe teren se gândeau doar la fotbal".
 

Afla mai multe despre: anamaria prodangalcaradoidicareghecampfantrenoriscandalprobleme 

viewscnt
Articole similare