Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur la adresa lui Guardiola: "Eu am făcut-o pe Barca mare, nu Messi! Pep îmi datorează scuze!”

Atac dur la adresa lui Guardiola: "Eu am făcut-o pe Barca mare, nu Messi! Pep îmi datorează scuze!”

FC Barcelona

Comentarii

Fotbalistul camerunez Samuel Eto'o l-a atacat din nou pe Josep Guardiola, fostul său antrenor de la FC Barcelona, într-un interviu acordat celor de la BeIN Sports.

”Guardiola a trăit toată viaţa lui la Barcelona, dar când am lucrat alături de el, nu a înţeles grupul, echipa. El nu a trăit alături de grup” şi-a început  Eto'o tirada. ”Eu i-am spus: o să ajungi să-mi ceri scuze, pentru că eu sunt cel care o va face pe Barcelona să câştige, nu Lionel Messi! Aşa erau lucrurile atunci. Messi a crescut mai târziu. Xavi, Iniesta sau ceilalţi vă pot confirma: aceea a fost era mea. Eu am fost cel care a făcut Barcelona mare, iar Guaridola trebuie să-şi ceară scuze” a atacat camerunezul.

Sammy  Eto'o  face referire la sezonul în care a marcat 36 de goluri în 50 de meciuri pentru Barcelona. El a coincis cu Guardiola între 2008 şi 2009, apoi spaniolul l-a îndepărtat de la echipă. Pep a continuat să antreneze Barcelona până în 2012, perioadă în care a câştigat 14 trofee. La FC Barcelona,  Eto'o a marcat de 130 de goluri în 199 de meciuri. S-a transferat apoi la Inter Milano, formaţie cu care a câştigat şi Uefa Champions League.

Afla mai multe despre: guardiolaetoo 

viewscnt
Articole similare