Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac fără precedent al lui Benzema, la adresa lui Deschamps: ”Clovn. Un mincinos. Noapte bună!”

Atac fără precedent al lui Benzema, la adresa lui Deschamps: ”Clovn. Un mincinos. Noapte bună!”

Fotbal

Comentarii

Karim Benzema (35 de ani) nu a mai suportat declaraţiile selecţionerului Franţei, Didier Deschamps (54 de ani) şi a decis să ia atitudine.

Atacantul francez al lui Real Madrid a postat două mesaje pe reţelele sociale, care au făcut rapid înconjurul lumii.

Benzema, mesaj către Deschamps: ”Eşti un mincinos”

De unde a pornit totul? ”Balonul de Aur” din 2022 s-a accidentat la începutul Cupei Mondială din Qatar, iar Didier Deschamps i-ar fi interzis prezenţa în lot, în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Au fost numeroase discuţii pe marginea acestui subiect, însă nici acum nu se cunoaşte cu exactitate situaţia. Didier Deschamps a încercat, recent, să explice ce s-a întâmplat şi de ce a preferat să nu se bazeze pe Karim Benzema în Qatar.

Când Karim s-a accidentat, medicul nostru l-a însoţit la clinica Aspetar pentru un RMN. Karim a transmis rezultatele cuiva care se ocupă de el la Madrid şi care şi-a exprimat la rândul său părerea. Când s-a întors la hotel, era deja după miezul nopţii.

M-am dus în camera lui Karim împreună cu medicul nostru, care venise să-mi dea raportul în privinţa RMN-ului. Karim era foarte supărat, pentru că această Cupă Mondială reprezenta foarte mult pentru el. Mi-a spus: E mort.

Am stat împreună vreo douăzeci de minute. În momentul în care am plecat, i-am spus: Karim, nu este nicio urgenţă. Îţi organizezi revenirea cu managerul echipei. Când m-am trezit, am aflat că a plecat. Este decizia sa, nu o să vă spună altfel, o înţeleg şi o respect”, declarat Deschamps, pentru ”Le Parisien”.

Didier Deschamps a lăsat să se înţeleagă faptul că Benzema ar fi părăsit cantonamentul fără voia staff-ului, dezamăgit de faptul că accidentarea sa ar fi foarte gravă şi că nu şi-ar putea ajuta colegii.

Variantă pe care atacantul lui Real Madrid o neagă vehement, din diferite mesaje pe reţelele sociale.

Mai exact pe Instagram, Benzema a postat paragraful din ”Le Parisien”, cu imaginea lui Didier Deschamps, şi a ataşat mesajul: ”Dar ce tupeu”, având lângă şi o faţă de clovn.

La scurt timp, Karim Benzema a mai postat un mesaj: un cunoscut influencer francez, Ritchie, care repetă într-una: ”Mincinos, eşti un mincinos”, cu mesajul direct: ”Sfântul Didier. Noapte bună!”.

 

Benzema s-a retras după Cupa Mondială din Qatar

Imediat după Cupa Mondială din Qatar, unde Franţa a pierdut finala în faţa Argentinei, la loviturile de la 11 metri, Karim Benzema şi-a anunţat retragerea din naţională, chiar de ziua lui.

Am făcut eforturi şi greşeli pentru a ajunge unde sunt acum şi sunt mândru de asta.

Mi-am scris povestea, iar a noastră se încheie aici”, a fost mesajul postat de Karim Benzema, pe contul personal de Twitter.

Afla mai multe despre: deschampsbenzemafranta 

viewscnt
Articole similare