Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac incredibil la adresa gimnastei Simone Biles: ”Arată mai degrabă ca un bărbat, nu ca o femeie!”

Atac incredibil la adresa gimnastei Simone Biles: ”Arată mai degrabă ca un bărbat, nu ca o femeie!”

Diverse

Comentarii

Dmitry Vasilyev, fost campion olimpic la biatlon, acuză şi el o conspiraţie a Occidentului împotriva sportivilor ruşi şi spune că sunt mult mai multe cazuri de dopaj în Vest. Fostul sportiv o dă drept exemplu pe gimnasta Simone Biles, despre care spune ”că arată ca un bărbat, nu ca o femeie”.

În ultimii doi ani, Rusia a fost pusă la zid pentru cazurile de dopaj prezente în aproape toate sporturile olimpice. Ruşii au fost acuzaţi că a fost un program de dopaj finanţat şi dezvoltat chiar de Kremlin. Drept urmare, foarte mulţi sportivi din Rusia au fost suspendaţi.

Dmitry Vasilyev, 55 de ani, acuză însă o conspiraţie: ”Când analizaţi statisticile despre cazurile de dopaj vedeţi că Rusia nu este în capul listei. În capul listei sunt cei mai mari critici ai noştri: americanii, italienii, etc. Dar, din anumite motive, ei ne critică şi încearcă să discrediteze ţara noastră”, a declarat Dmitry Vasilyev pentur Sport Express.

Fostul campion olimpic la biatlon spune că Occidentul ascunde cazurile de dopaj prin deja celebrele reţete terapetice, prin care unii sportivi primesc dreptul de a consuma substanţe interzise, pe motiv că îi ajută să combată diferite afecţiuni. Dmitry Vasilyev acuză că aceste reţete maschează de fapt dopajul:



”Este interesant faptul că un atlet care suferă de astm devine campion olimpic în mod repetat. Dar ştim că din cauza astmului este dificil să urci şi nişte scări fără să te opreşti, deoarece te sufoci. Apoi, tu câştigi titluri olimpice.

Simone Biles, această gimnastă din SUA, nu arată ca o femeie, îmi pare rău, arată ca un bărbat. Şi nici măcar un bărbat nu poate fi într-o asemenea formă. Aşa cum am mai spus, prea multe medicamente au dreptul să ia. Cum poţi să fii atât de ipocrit? Dacă sportivii ruşi aplică pentru reţete terapeutice, vor fi întotdeauna refuzaţi, este o stare de fapt. Dar în Occident sunt permise”,
a mai spus fostul campion olimpic.

În 2016, Simone Biles a fost suspendată după ce s-a descoperit că a folosit psihostimulatori interzişi. Campioana olimpică la gimnastică s-a apărat atunci prin faptul că a fost nevoită să-şi trateze sindromul ADHD (o tulburare ce se manifestă prin deficit de atenţie şi hiperactivitate).

Afla mai multe despre: dopajrusiasuadmitry vasilyev 

viewscnt
Articole similare