Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacant cu super cifre, caut echipă mare! A marcat 39 de goluri în două sezoane şi Mino Raiola l-a scos pe "tarabă"

Atacant cu super cifre, caut echipă mare! A marcat 39 de goluri în două sezoane şi Mino Raiola l-a scos pe "tarabă"
Comentarii

Doneyll Malen (22 de ani), atacantul lui PSV, e în căutarea unei noi aventuri după ce s-a impus şi a devenit golgheter în Olanda. Agentul său, Mino Raiola, îi caută o echipă mai mare, unde să-şi poată expune calităţile pe o scenă mai mare, precum Liga Campionilor. Malen ar putea ajunge la Borussia Dortmund, în locul lui Erling Haaland.

Crescut la Arsenal, olandezul Doneyll Malen s-a adaptat excelent la PSV şi a devenit golgheter, în acest sezon având deja în cont 22 de goluri şi opt pase decisive. Astfel că Mino Raiola, agentul său, a început deja să mişte lucrurile pe piaţa transferurilor pentru a-i găsi o echipă mai importantă lui Malen, unde acesta să aibă o expunere mai mare. Calciomercato, sursă preluată şi de site-ul fichajes.net, scrie despre planurile lui Raiola cu Malen.

Sursa citată scrie că, în cazul în care Erling Haaland va pleca de la Dortmund în această vară, Doneyll Malen ar putea fi un înlocuitor perfect pentru starul norvegia. De asemenea, se pare că Raiola l-a propus pe Malen şi la AC Milan, una dintre echipele "de casă" ale agentului. Doneyll Malen a marcat nu mai puţin de 39 de goluri şi a livrat 17 pase de gol în ultimele două sezoane la PSV Eindhoven.

Doneyll Malen şi-a început cariera de profesionist la Hollandia, apoi a trecut pe la junorii lui AJax şi, într-un final, a ajuns la Arsenal. "Tunarii" l-au vândut la PSV pentru doar 600.000 de euro, iar acum cota atacantului batav a explodat. În acest moment, Doneyll Malen e cotat la nu mai puţin de 25 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

  • 2024 este anul în care expiră contractul pe care Doneyll Malen l-a semnat cu PSV Eindhoven

Afla mai multe despre: doneyll malentransferpsvdortmundac milanraiola 

viewscnt
Articole similare