Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacant "world-class" la Real Madrid: puştiul de 18 ani cu instinct de "killer" din Premier league! Florentino Perez îl vrea

Atacant "world-class" la Real Madrid: puştiul de 18 ani cu instinct de "killer" din Premier league! Florentino Perez îl vrea

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pus ochii pe unul dintre cei mai buni şi mai tineri atacanţi din Premier League, cu un început fulminant în actuala stagiune. Presa din Spania a aflat că vârful de atac a intrat pe lista de dorinţe a lui Florentino Perez.

În căutare de atacant, după plecarea lui Karim Benzema şi nereuşita transferului lui Kylian Mbappe în acestă vară, Real Madrid a pus ochii pe un "wonderkid" din Premier League şi îl va urmări atent pentru a stabili dacă-l transferă sau nu.

Florentino Perez a pus ochii pe un "wonderkid" din Premier League

Este vorba despre atacantul Evan Ferguson (18 ani), de la Brighton, echipa-surpriză din ultimele două sezoane de Premier League. Irlandezul are un început fulminant de sezon la "Pescăruşi" şi a intrat în atenţia lui Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid.

Evoluţiile foarte bune ale lui Ferguson l-au adus în atenţia mai multor cluburi importante din Europa, care a devenit "o opţiune atractivă" pentru întărirea atacului lui Real Madrid, scrie site-ul fichajes.net, care îl laudă pe Evan Ferguson pentru modul cum s-a adaptat la cerinţele Premier League la o vârstă atât de fragedă.

Mai mult, mai scrie sursa citată, Florentino Perez ia serios în calcul varianta transferului lui Evan Ferguson, având în vedere problemele din atacul lui Real Madrid, care se bazează mai nou pe Jude Bellingham ca şi marcator, de când a fost adus de la Borussia Dortmund.

Evan Ferguson a marcat patru goluri în cinci meciuri jucate pentru Brighton în acest sezon de Premier League, iar în total a înscris de 14 ori la echipa mare a "Pescăruşilor", de asemenea având şi patru assist-uri în cont, în 34 de partide.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Evan Ferguson în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransferevan fergusonbrightonpremier league 

viewscnt
Articole similare