Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul pe care Gigi Becali l-a dorit la FCSB, aproape de mutarea carierei. Un club de Champions League oferă 5 milioane!

Atacantul pe care Gigi Becali l-a dorit la FCSB, aproape de mutarea carierei. Un club de Champions League oferă 5 milioane!

FCSB

Comentarii

Anthony Nwakaeme a fost la un pas de transferul la FCSB, la dorinţa lui Gigi Becali, pe vremea când evolua la Universitatea Cluj.

Tony a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB. Acum este dorit de Olympiakos Pireu!

”Tony” nu a semnat în 2013 cu FCSB, acolo unde era dorit de Gigi Becali. Ba chiar, a plecat din România spre Israel, acolo unde s-a făcut remarcat în tricoul echipei Hapoel Raanana. Gigi Becali a ezitat însă să plătească 1.5 milioane de euro pentru el: ”Eu m-am întâlnit cu Florian Walter, pentru a perfecta o altă afacere. Am eu un teren prin Chitila, el are o bază... ne-am întâlnit noi şi am discutat. După care am discutat despre Adrian Cristea şi Tony. El mi-a zis că Tony face 1,5 milioane de euro, i-am zis să-i trăiască şi să fie sănătos” spunea patronul Stelei de la acea vreme, despre discuţiile purtate cu oficialii Universităţii Cluj.

Anthony Nwakaeme a semnat din 2015 cu Hapoel Beer Sheva, un salt calitativ şi financiar în cariera sa, iar prestaţiile sale bune l-au adus în atenţia altor echipe importante. După 48 de goluri marcate în Israel, Tony a semnat cu Trabzonspor.

A devenit unul dintre cei mai buni jucători ai grupării din Turcia, iar presa din această ţară scrie că Olympiakos Pireu oferă 5 milioane de euro pentru transferul său imediat. Momentan, turcii au refuzat oferta făcută de Olympiakos, dar este de aşteptat ca fosta campioană a Greciei să revină cu o ofertă nouă. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtonyanthony nwakaeme 

viewscnt
Articole similare