You are here:

Atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB a semnat cu o formaţie din prima ligă din Portugalia

Atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB a semnat cu o formaţie din prima ligă din Portugalia

Superliga

Comentarii

Anatole Abang, fost jucător la Astra Giurgiu, va juca din acest sezon în prima ligă din Portugalia.

Abang a semnat un contract până la finalul sezonului cu gruparea de primă ligă, Portimonense. El va fi antrenat de Paolo Sergio, fost tehnician la CFR Cluj.

Anatole Abang a evoluat la Astra în sezonul 2017-2018, fiind împrumutat de la echipa americană New York Red Bulls. În 26 de partide jucate pentru giurgiuveni, camerunezul a marcat cinci goluri. Evoluţiile sale l-au adus inclusiv pe lista de transferuri a celor de la FCSB, după cum a recunoscut chiar Gigi Becali, patronul formaţiei roş-albastre:

”Nu cred că îl mai luăm! Are pretenţii foarte mari, şi el şi alţii. Cu Astra ajung eu la un acord, nu acolo e problema, dar el are pretenţii mari… Eu o dată dacă zic nu, nu rămâne! Dacă mă răzgândesc, aşa rămâne. Nu am închis-o definitiv, dar nu mă mai interesează aşa tare. Păi, dacă tu ai 5300 de euro la Astra şi eu îţi dau 10 mii, 15 mii şi tu vrei mai mult! Vrea şi bani la semnătură… Am început să râd când am auzit! Nu sunt supărat pe el, fiecare cere cât consideră, dar el vrea prea mult. Am glumit cu el, băiatul poate să vrea oricât. I-am zis că are numărul lui Meme Stoica şi dacă se decide să accepte ce îi dăm, îl iau” a povestit, atunci,  Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalianatole abang 

viewscnt
Articole similare