Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul tras pe linie moartă de Dan Petrescu a semnat! Unde a ajuns Jefte Betancor

Atacantul tras pe linie moartă de Dan Petrescu a semnat! Unde a ajuns Jefte Betancor
Comentarii

Jefte Betancor, fostul atacant al echipei CFR Cluj, a semnat cu echipa cipriotă FC Pafos.

FC Pafos a anunţat luni după-amiază că a semnat cu atacantul spaniol Jefte Betancor de la CFR Cluj.

”Pafos anunţă că a semnat cu experimentatul jucător spaniol Jefte Betancor Sanchez. 

Îi urăm bun venit lui Jefte în marea familie a lui FC Pafos şi îi urăm mult succes”, a anunţat clubul cipriot pe pagina oficială de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pafos FC Official (@pafosfc)

Cu toate acestea, ciprioţii nu au menţionat dacă Jefte a fost împrumutat de la CFR Cluj. Spaniolul ar fi trebuit să fie legitimat din toamnă, însă o eroare comisă de gruparea din Cipru a produs această întârziere.

Jefte Betancor (29 de ani) a fost adus la CFR Cluj la începutul acestui sezon pentru a fi unul dintre atacanţii de bază ai campioanei României, dar şederea sa nu a fost de lungă durată la formaţia din Gruia.

În sezonul trecut, Jefte Betancor a fost golgheterul solitar al Farul Constanţa, cu 16 goluri, şi al doilea al campionatului, după Florin Tănase, plecat şi el între timp de la FCSB, în străinătate.

După stagiunea foarte bună făcută la formaţia de la malul mării, atacantul spaniol s-a transferat la campioana CFR Cluj.

Totuşi, acolo nu a avut viaţă lungă, astfel că despărţirea s-a produs repede. Jucătorul a ales să accepte o ofertă venită din campionatul Ciprului, de la Paphos, aşa că Dan Petrescu i-a dat drumul, în luna septembrie.

Astefl, atacantul a semnat, chiar Marius Bilaşco, a dezvăluit în urmă două săptămâni că situaţia dintre CFR şi echipa din Cipru este neclară. El a susţinut că cel mai probabil se va ajunge la un litigiu între cele două echipe. 

Afla mai multe despre: pafos-cfr-jefte 

viewscnt
Articole similare