Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacul la Generaţia de Aur, validat în direct: "Nu-mi place stilul lui Alin Stoica, dar are dreptate!" | EXCLUSIV

Atacul la Generaţia de Aur, validat în direct: "Nu-mi place stilul lui Alin Stoica, dar are dreptate!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, opinia lui Alin Stoica (43 de ani) vis a vis de Generaţia de Aur a fost validată. Steaua '86 este considerată o echipă mai bună decât naţionala României care a ajuns până în sferturile de finală la Cupa Mondială din 1994, din Statele Unite ale Americii.

Alin Stoica a generat o adevărată temă de discuţie prin declaraţia pe care a făcut-o în privinţa celei mai bune echipe de fotbal din istoria României: Steaua 86, câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni, vs. naţionala României din 1994, sfert finalistă la Cupa Mondială.

Steaua '86, peste Generaţia de Aur? "E singura echipă din România care a câştigat ceva"

Jurnalistul Cristi Costache i-a dat dreptate lui Alin Stoica, cel care a spus că Steaua '86 este o echipă mai bună, din punct de vedere al performanţelor, decât Generaţia de Aur a României din 1994, sfertfinalistă la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii.

"Nu-mi place stilul lui, dar cam are dreptate. Singura echipă care a câştigat ceva a fost Steaua 86", a spus Cristi Costache, la Orange Sport.

În plus, acesta consideră că generaţia cea mai bună din istoria echipei naţionale a României şi a fotbalului românesc a fost cea din anii 80, ca performanţe: "Generaţia noastră de a fost cea a anilor 80, început cu naţionala, Craiova, Steaua, Steaua din nou. La EURO 84 au fost 8 echipe calificate", a mai spus Costache.

În plus, Costache a spus că jucători emblematici precum Marius Lăcătuş sau Ioan Ovidiu Sabău sunt cel puţini la fel de buni precum cei care au jucat în Generaţia de Aur din 1994. "Lăcătuş, îl trecem la Generaţia de Aur? Neluţu Sabău, ce facem? Neluţu a fost un fotbalist imens", a mai declarat jurnalistul.

Afla mai multe despre: alin stoicacristi costachenationala romanieisteaua 86fotbal 

viewscnt
Articole similare