Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atalanta, felicitată după super-transferul lui Mihăilă: "O achiziţie excelentă''

Atalanta, felicitată după super-transferul lui Mihăilă: "O achiziţie excelentă''

Serie A

Comentarii

Atacantul Valentin Mihăilă a fost transferat de la gruparea de ligă secundă Parma, la Atalanta, echipă care ocupă locul 4 în Serie A, a anunţat clubul din Bergamo.

Atalanta, felicitată după super-transferul lui Mihăilă: "O achiziţie excelentă''

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost cedat de Parma la Atalanta, sub formă de împrumut, iar gruparea din Serie A va putea să-l transfere definitiv la vară.

Gianluca Nani, un cunoscut director sportiv din Italia, i-a lăudat pe cei de la Atalanta pentru transferul lui Mihăilă. 

"Mihăilă şi Boga sunt achiziţii excelente. Mihăilă este un jucător foarte bun pentru Atalanta. Cu Boga, nerrazzuri vor avea un jucător cu stil similar cu al lui Gomez, care înscrie şi driblează apărările adverse", a comentat omul de fotbal, pentru postul italian de radio TMW. 

  • 6 milioane de euro valorează Mihăilă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Parma a plătit pentru Mihăilă în vara anului 2020 circa 10 milioane de euro, dar acum ar putea primi mai puţin, cota jucătorului român de 21 de ani scăzând după ce echipa lui a ajuns în Serie B şi el s-a accidentat. În acest sezon el a jucat numai 13 meciuri pentru echipa de pe locul 13 al clasamentului ligii secunde italiene şi a marcat două goluri.

Atalanta ocupă locul 4, de Liga Campionilor, în Serie A şi este calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, fază în care va evolua cu Olympiacos Pireu.

De succesul lui Valentin Mihăilă la Atalanta s-ar bucura şi fostul club al fotbalistului, Universitatea Craiova. În octombrie 2020, când l-a vândut pe Mihăilă la Parma, Mihai Rotaru şi-a păstrat şi un procent de 10% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului.

Astfel, dacă fotbalistul de 22 de ani va confirma la Atalanta, iar echipa din Bergamo va activa clauza de cumpărare de 10 milioane de euro, Universitatea Craiova va încasa şi ea 1 milion de euro.

Afla mai multe despre: valentin mihăilăatalanta 

viewscnt
Articole similare