Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atitudinea lui Constantin Budescu nu a fost pe placul lui Florin Pîrvu. Ce a spus antrenorul după Petrolul - Hermannstadt

Atitudinea lui Constantin Budescu nu a fost pe placul lui Florin Pîrvu. Ce a spus antrenorul după Petrolul - Hermannstadt

Petrolul

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, într-un meci al etapei a 8-a din play-out-ul Superligii.

Atitudinea lui Constantin Budescu l-a deranjat pe Florin Pîrvu. Ce a lăsat de înţeles după Petrolul - Hermannstadt 

La Ploieşti, singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 60, după ce arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalti pentru un fault în careu comis de Doua asupra lui Oroian. Daniel Paraschiv a transformat şi sibienii au câştigat cu 1-0. Hermannstadt are 31 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce Petrolul conduce, în continuare, în clasament, cu 34 de puncte.

La finalul partidei, Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, a fost întrebat despre gestul lui Constantin Budescu, care a refuzat să stea pe bancă la această partidă şi a preferat să stea în tribune alături de suporteri. 

”Din păcate, doar înfrângere. Încep prin a felciita echipa adversă, dar cred că rezultatul echitabil ar fi fost un egal. Au fost situaţii de ambele părţi, nu mai vorbesc de a doua repriză în care am avut situaţii clare până la acel penalty. Nici nu ştiu dacă a fost acel penalty, dar dacă VAR-ul a acordat, nu am ce să comentez. Au fost două situaţii clare ale lui Paul, am avut situaţia lui Irobiso. Un rezultat de egalitate era mai echitabil.

De arbitraj, e clar. În timpul jocului, reacţionez, dar nu aş vrea să comentez arbitrajul, are cine să comenteze.

E clar că a fost un joc foarte tacticizat. Nici noi, nici ei nu au avut ocazii. Jocul ducea către un rezultat de egalitate, dar a venit acea situaţie, VAR-ul a decis că e penalty şi, din păcate, azi am pierdut. Nu ştiu dacă e o linişte. Nu ne doream să pierdem un joc în faţa suporterilor. Ne doream să încheiem cu o victorie în faţa suporterilor, dar nu am reuşit şi îmi cer scuze.

(n.red. V-a dezamăgit atitudinea lui Budescu?) Nu vreau să comentez cazul Budescu în acest moment. Mergem la Piteşti să câştigăm, nu avem de pierdut, echipa trebuie să joace până la final”, a spus Florin Pîrvu la finalul meciului.

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL: Vâlceanu – Papp, Meijers, R. Grigore (Borţa 73) – Doua, Seto (Diomande 63), Jefferson (R. Moldoveanu 67), Jair Tavares, Ţicu – Irobiso, Grozav. ANTRENOR: Florin Pârvu
  • FC HERMANNSTADT: Letica – Buteanu, Bejan, I. Stoica, Opruţ – S. Balaure (P. Petrescu85), Biceanu (Antoche 78), Mino Sota, Oroian (D. Iancu 78) – G. Iancu (Limaj 70), D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: constantin budescupetrolul 

viewscnt
Articole similare