You are here:

Atletico - Arsenal. Situaţie complicată pentru "tunari"

Atletico - Arsenal. Situaţie complicată pentru "tunari"

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Atletico - Arsenal Europa League 03.05.2018. Returul porneşte de la scorul de 1-1 şi ar putea fi ultimul meci al lui Wenger pe banca lui Arsenal în cupele europene

Ponturi pariuri Atletico - Arsenal Europa League 03.05.2018

Meciul tur dintre Arsenal şi Atletico Madrid s-a încheiat cu un gust amar pentru suporterii veniţi pe Emirates. Deşi a jucat în superioritate numerică încă din minutul 10, echipa pregătită de Arsene Wenger n-a profitat de ocazie şi a marcat un singur gol în cele 90 de minute. La fel a făcut şi Atletico Madrid, astfel că meciul de pe Wanda Metropolitano va începe de la scorul de 1-1.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide aici un cont!

După remiza de pe terenul lui Arsenal, Atletico Madrid a câştigat meciul din campionat, 1-0, în deplasarea de la Deportivo Alaves. Înaintea acestui succes la limită, echipa pregătită de Diego Simeone legase trei meciuri consecutive fără victorie. Pe propriul teren, Atletico Madrid are o serie de-a dreptul incredibilă de 12 meciuri consecutive fără victorie. În toată această perioadă, Atletico Madrid a înregistrat zece victorii şi doar două remize.

Ponturi pariuri Atletico - Arsenal Europa League 03.05.2018

În acest moment, Arsenal are o singură victorie în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare în toate competiţiile. Pe 8 martie, "tunarii" s-au impus pe terenul lui AC Milan, scor 2-0. După egalul cu Atletico Madrid, Arsenal a fost învinsă în prelungirile partidei de pe Old Trafford, 1-2, în Premier League, de Manchester United.

Atletico - Arsenal 1X @ 1.25

Afla mai multe despre: atleticoarsenaleuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare