Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid îl vrea pe atacantul de care se interesează şi Real Madrid. Spaniolii anunţă discuţiile

Atletico Madrid îl vrea pe atacantul de care se interesează şi Real Madrid. Spaniolii anunţă discuţiilegalerie foto

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid vrea să se întărească în compartimentul ofensiv cu un atacant din Serie A.

Lider în La Liga, Atletico Madrid speră să câştige titlul la finalul acestui sezon. Potrivit presei din Spania, antrenorul Diego Pablo Simeone se gândeşte deja la cum va arăta lotul echipei din stagiunea viitoare, iar ”Los Colchoneros” sunt interesaţi acum de transferul unui atacant interesant din Serie A.

La 21 de ani, Dusan Vlahovic este deja unul dintre cei mai buni marcatori din Serie A, iar de serviciile sale s-au arătat interesate mai multe echipe importante din Europa, inclusiv Real Madrid.

Aproximativ 25 de milioane de euro este dispusă Atletico Madrid să ofere pentru serviciile masivului atacant care a punctat de 15 ori şi a oferit două pase de gol în actuala stagiune.

Crescut de Partizan Belgrad, Vlahovic a costat-o pe Fiorentina doar 1.9 milioane de euro. El ar putea aduce acum un profit uriaş grupării ”Viola”, dacă jucătorul va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Diego Simeone.

Vlahovic a fost cel mai tânăr marcator din istoria lui Partizan Belgrad şi cel mai tânăr debutant din istoria clubului. Totodată, el a fost primul jucător născut în 2000 care a îmbrăcat tricoul Fiorentinei în Serie A. Internaţional sârb din octombrie 2020, Dusan a marcat două goluri în primele sale şapte selecţii. 

Afla mai multe despre: dusan vlahovic 

viewscnt
Articole similare