Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid pune la cale transferul lui Paulo Dybala de la Juventus. Ce plan are Simeone pentru afacerea verii

Atletico Madrid pune la cale transferul lui Paulo Dybala de la Juventus. Ce plan are Simeone pentru afacerea verii

Juventus

Comentarii

Cotidianul Sport.es anunţă că Atletico Madrid vrea să-l transfere în vară pe Paulo Dybala, jucător intrat în dizgraţie la Juventus Torino.

”Marea problemă în calea transferului lui Dybala pe Wanda Metropolitano este partea financiară” susţine Sport.es care confirmă discuţiile dintre cele două cluburi.

Şi ”Tuttosport” a scris recent despre interesul lui Atletico Madrid pentru Dybala. Italienii au anunţat că formaţia din Capitala Spaniei vrea să-l ofere pe Alvaro Morata definitiv torinezilor, însă nu şi o sumă de bani în plus, aşa cum solicită Juventus. ”Discuţiile vor continua pentru a se ajunge la un acord” cred şi spaniolii.

Paulo Dybala are 27 de ani şi o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro. ”La Joya” aşa cum este argentinianul supranumit, joacă la Juventus din 2015, reuşind să marcheze 99 de goluri în 249 de partide.

Diego Pablo Simeone nu şi-a ascuns simpatia pentru atacantul argentinian, despre care a spus totuşi că nu este un fotbalist uşor de transferat. Pentru Atletico Madrid, transferul lui Dybala ar putea însemna cea mai importantă afacere a verii, mai scrie presa spaniolă. 

Afla mai multe despre: dybalasimeoneatletico madridjuventusmorata 

viewscnt
Articole similare