Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico - Sporting. Meci dezechilibrat în Spania

Atletico - Sporting. Meci dezechilibrat în Spania

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Atletico - Sporting Europa League 05.04.2018. Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri de azi, deşi Sporting nu este nici pe departe o echipa modestă.

Ponturi pariuri Atletico - Sporting Europa League 05.04.2018

De menţionat faptul că Atletico Madrid are o serie de opt victorii consecutive pe teren propriu, în cupele europene. De lusitani se leagă cea mai importantă performanţă a lui Atletico. Spaniolii au trecut de Sporting în optimile de finală UEFA Champions League, sezonul 2009-2010, graţia golurilor marcate în deplasare. În acel sezon, Atletico avea să câştige Liga. Spaniolii joacă pentru a 20-a oară în sferturile de finală ale cupelor europene. În 15 cazuri au trecut mai departe. În Europa League ies în evidenţă sezoanele 2009-2010 şi 2011-2012, când echipa a câştigat trofeul. 

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live, doar pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Atletico - Sporting Europa League 05.04.2018

De cealaltă parte, Sporting nu a câştigat niciodată pe tărâm spaniol în cupele europene. În cele 12 meciuri disputate a înregistrat trei remize şi nouă înfrângeri. Lusitanii sunt prezenţi pentru a 10-a oară în sferturile de finală ale competiţiilor europene. În cinci din precedentele nouă cazuri au mers mai departe. Finalişti în 2005 în Cupa UEFA, leii sunt prezenţi doar pentru a doua oară în sferturile de finală UEFA Europa League. În primul caz au trecut de ucrainenii de la Metalist Harkov, după 2-1 pe teren propriu şi 1-1 în deplasare. Sporting a pierdut şapte din ultimele zece deplasări europene. Echipa a câştigat doar de două ori în ultimele 17 meciuri jucate în afara Portugaliei. În campionatul din Portugalia, Sporting este doar pe locul 3, la şase puncte în urma liderului Benfica.

Echipele probabile

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Vrsaljko, Savic, Godin, Hernandez - Correa, Partey, Niguez, Koke - Costa, Griezmann

Absenţi: Juanfran, Gimenez (incerţi), Filipe Luis

Sporting (4-2-3-1): Patricio - Piccini, Pinto, Mathieu, Coentrao - Fernandes, Battagllia - Martins, Ruiz, Acuna - Dost
Absenţi: Coates, Carvalho (incerţi), Podence, Doumbia

Atletico - Sporting 1 @ 1.30

Afla mai multe despre: atleticosportingeuropa leagueponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare