You are here:

"Atunci să-i vedem pe cei de la CFR ce fac!" VIDEO | Scenariul dorit de Dică pentru duelul cu Dan Petrescu

"Atunci să-i vedem pe cei de la CFR ce fac!" VIDEO | Scenariul dorit de Dică pentru duelul cu Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - FCSB va fi primul şoc al play-off-ului. Primele două echipe din clasament se întâlnesc în etapa a doua a play-off-ului, duminică, 18 martie, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Ambele formaţii s-au impus în prima etapă a play-off-ului şi rămân despărţite de doar două puncte în clasament. FCSB are astfel şansa să urce pe primul loc în clasament, în cazul unei victorii, dar în acelaşi timp CFR se poate distanţa la cinci puncte de vicecampionă. Din acest motiv, Nicolae Dică spune că ar accepta şi o remiză în meciul din Gruia, chiar dacă va juca partida la victorie.

Dică speră însă ca FCSB să aibă şansa de a marca prima în derby, pentru a vedea cum va reacţiona CFR-ul, o echipă recunoscută în special pentru soliditatea defensivă.

"Avem o deplasare foarte grea la Cluj şi trebuie să fim foarte bine pregătiţi. Jucăm cu echipa de pe primul loc, o echipă care joacă foarte bine. Îi simt pe băieţi bine.

Jucăm cu o presiune foarte mare şi important e că am reuşit să câştigăm. La Steaua întotdeauna este presiune, aici nu există vreun meci fără presiune.

Vom vedea cum va decurge jocul cu CFR. M-aş bucura să marcăm noi primii, să vedem ce fac cei de la CFR Cluj. Mi-aş dori o victorie 100%, dar şi un egal poate fi bun. Trebuie să ţinem cont că mai avem apoi returul, iar cu un egal am rămâne tot la două puncte în spatele lor
", a declarat Dică.
 

Afla mai multe despre: nicolae dicacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare