You are here:

”Atunci voi pleca!” Marius Şumudică a dezvăluit ce îl poate determina să demisioneze de la Rapid: ”Nu îl voi aştepta pe domnul Şucu”

”Atunci voi pleca!” Marius Şumudică a dezvăluit ce îl poate determina să demisioneze de la Rapid: ”Nu îl voi aştepta pe domnul Şucu”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a fost prezentat în funcţia de antrenor al Rapidului într-o conferinţă de presă la care au participat atât preşedintele clubului, Viorel Moldovan, cât şi Dan Şucu.

Marius Şumudică a susţinut că nu va ridica mâna şi va pleca de la Rapid în cazul în care va rata obiectivul stabilit împreună cu conducerea.

Ieri, după anunţul oficial, Marius Şumudică a acordat un interviu pentru canalul oficial de YouTube al Rapidului, în care a anunţat că primul obiectiv este intrarea în play-off-ul Superligii.

”Aici suntem o familie. Ce le pot transmite suporterilor, din punctul meu de vedere nu am o problemă cu absolut nimeni. Sunt oameni care te plac şi care nu te plac. Nu am nicio problemă cu absolut nimeni şi sunt convins că vom ridica Rapidul unde îi este locul.

Ăsta este targetul meu. În momentul în care nu îmi realizez obiectivul, eu nu îl voi aştepta pe domnul Şucu, ci voi pleca eu.

Atunci voi fi primul care va ridica mâna, când nu ai rezultate, trebuie să mergi pe alt drum”, a declarat Marius Şumudică.

Accederea în play-off, primul obiectiv pentru Marius Şumudică

”Eu, ca obiectiv, am calificarea în play-off. De ce? Vin după şase etape şi suntem singura echipă fără victorie în Liga 1. Sunt convins că va veni prima victorie şi victoriile aduc victorii.

Îmi doresc să mergem cât mai departe în Cupă, chiar să o câştigăm, dar nu pot să fac asemenea promisiuni, că v-aş minţi să spun că vom câştiga Cupa. În Cupă, se poate întâmpla orice, dar este clar că avem ca obiectiv. Play-off-ul este clar. Dacă nu vom atinge play-off-ul, este un eşec pentru mine. 

În play-off, începe un alt campionat. Am experienţa play-off-ului cu Astra de două ori, o dată am câştigat campionatul, o dată am terminat pe 5”, a spus Marius Şumudică, pentru Rapid TV.

 
 

Afla mai multe despre: superligarapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare