Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atunci vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu!". MM, răspuns pentru contestatarii care-i reproşează ratarea unui transfer la FCSB. Reacţie după meciul cu Farul

"Atunci vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu!". MM, răspuns pentru contestatarii care-i reproşează ratarea unui transfer la FCSB. Reacţie după meciul cu Farul

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al FCSB, a reacţionat la aproape 24 de ore după meciul FCSB - Farul 0-2, de pe Arena Naţională. MM le-a răspuns contestatarilor care-i reproşează ratarea transferului lui Jefte Betancor, golgheterul campionatului, şi a anunţat când va fi cu adevărat FCSB în lupta pentru titlu cu CFR Cluj.

"Atunci vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu!". MM, răspuns pentru contestatarii care-i reproşează ratarea unui transfer la FCSB. Reacţie după meciul cu Farul

La aproape 24 de ore după meciul cu Farul, înfrângerea 0-2 pe Arena Naţională, Mihai Stoica a luat cuvântul pe pagina de Facebook.

Mai întâi, le-a răspuns contestatarilor care i-au reproşat faptul că Jefte, golgheterul campionatului, nu a ajuns la FCSB în vară deşi era liber de contract. Apoi, a vorbit despre absenţa lui Vali Creţu din primul 11 la partida cu Farul, apoi le-a adus aminte suporterilor că înfrângerea cu Farul e prima după 20 de meciuri din Liga 1.

În plus, MM a recunoscut superioritatea CFR-ului la nivel financiar şi la nivel fotbalistic, având în vedere că FCSB nu prea a mai câştigat contra CFR-ului în meci direct. Mihai Stoica a spus că FCSB va intra cu adevărat în lupta pentru titlu când o va putea învinge pe CFR Cluj indiferent de formă, de accidentări sau de conjunctura dintr-un meci.

"N-am citit niciun comentariu după meciul de aseară, dar înţeleg de la un prieten că e un potop de acuze la adresa mea că nu l-aş fi vrut pe Jefte, prin urmare cred că se impun câteva precizări.

1. Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune - dintr-un exces de sinceritate - mi-am reproşat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleaşi cifre, vedeţi cazul Ţucudean, sau - mai recent - Adi Petre.

2. Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundaşi laterali, a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros “nr 8” român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocaşi cu multe minute sezonul ăsta. Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0.

3. Le recomand totuşi celor foarte nervoşi să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri. Cu media noastră de vârstă, avem 17 victorii şi 8 egaluri în 28 etape, asta în condiţiile unor mari greşeli de arbitraj contra noastră, chiar dacă gsp susţine altceva. Ei susţin şi că Creţu nu joacă pentru că e vaccinat şi Vlad joacă pentru că nu e vaccinat. Doar că ştirea e parţial adevărată. Vlad e vaccinat, Creţu e ne-. Adevărat e că ambii sunt jucătorii noştri, ba chiar şi că Creţu n-a jucat. Îi era greu cu 39 cu 6 febră.

4. Am citit în presa de specialitate (aşa e formularea) un interviu al patronului de la CFR. Se vorbeşte acolo de salarii de 30-40.000, de 1,5 milioane cheltuieli lunare. E logic că, în aceste condiţii, CFR n-ar trebui să aibă rival la titlu. În sezonul trecut i-am dezmembrat, dar i-am prins fără atacanţi şi cu Arlauskis eliminat. Vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu când îi vom bate indiferent cum şi unde îi vom prinde

Doar să-i avem şi noi pe toţi apţi în playoff", a scris Mihai Stoica, pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicamesajfcsbfarulreactie 

viewscnt
Articole similare