You are here:

Au ajuns la vorba lui. Cornel Dinu îl desfiinţează pe Bratu după plecarea de la Dinamo: "El e principalul vinovat"

Au ajuns la vorba lui. Cornel Dinu îl desfiinţează pe Bratu după plecarea de la Dinamo: "El e principalul vinovat"

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu rămâne cel mai aprig contestatar al lui Florin Bratu şi după plecarea antrenorului de 38 de ani de la Dinamo. Expertul Telekom Sport consideră că tânărul tehnician este principalul vinovat pentru rezultatele din ultima vreme.

"Ca antrenor, a început en fanfare cu Voluntariul, dar a terminat lamentabil, nu a mai avut nişte stimuli cu care să îşi motiveze echipa, în meseria aceasta trebuie să ai discurs nou, stimuli care să îi motiveze pe jucători. Sunt circumspect, dar asta pentru că sunt exigent. 
 
Vinovatul principal este Bratu. A fost numit pe cu totul alte critterii decât cele de profesionalism pe care trebuie să le aibă cineva la Dinamo. S-a încercat să se aducă nişte jucători. Când îi recomanzi pe Axente şi Popovici, lucrurile devin dramatice. Dănciulescu a spus nişte lucruri care nu au convenit. Trebuie un criteriu clar când aduci un antrenor, la Dinamo nu a existat un plan anunţat şi urmat de o perioadă de timp. S-a mers pe ideea unor valori perimate, venite din campionate externe.
 
Ce psiholog putea fi Bratu, care îi înjura pe jucători ca la uşa cortului? Nu ai voie să te faci de râs dovedind lipsă de caracter. Oamenii valoroşi sunt puţini, doar Hagi şi Dorinel", a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.
 
FC Dinamo Bucureşti a anunţat prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1 Betano. Principalul favorit la înlocuirea lui Bratu este Claudiu Niculescu.

Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roş-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză şi două eşecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediţie de campionat.

 

Afla mai multe despre: bratudinamodinu 

viewscnt
Articole similare