Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au apărut primele controverse legate de vârsta reală a lui Moukoko. Câţi ani ar avea, de fapt, jucătorul Borussiei Dortmund. Tatăl fotbalistului a făcut dezvăluirea

Au apărut primele controverse legate de vârsta reală a lui Moukoko. Câţi ani ar avea, de fapt, jucătorul Borussiei Dortmund. Tatăl fotbalistului a făcut dezvăluirea

Bundesliga

Comentarii

Vârsta lui Youssoufa Moukoko a fost pusă sub semnul întrebării, după ultimele controverse apărute în jurul echipei naţioanle U17 a Camerunului.

Din 2016 la Dortmund, Moukoko are deja în palmares câteva recorduri, care au atras atenţia fanilor fotbalului, graţie vârstei fragede.

Jucătorul, născut în Camerun, a devenit cel mai tânăr marcator din istoria UEFA Youth League, la doar 14 ani, dar şi cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii, la doar doi ani după.

Potenţialul atacantul, în vârstă de 18 ani, a atras atenţia cluburilor mari din Europa, iar plecarea lui Moukoko este iminentă, aşa cum a confirmat şi agentul jucătorului.

18 sau 22 de ani?

Cu toate acestea, publicaţia austriacă Laola susţine că, Moukoko ar avea de fapt 22 de ani, şi nu 18. Controversa în cazul atacantului a apărut după ce, 21 de fotbalişti din lotul naţionalei sub 17 ani a Camerunului, au minţit în legătura cu vârsta reală. 

Conform aceleiaşi publicaţii, tatăl adoptiv al lui Moukoko i-a trimis unui jurnalist certificatul de naştere al fiului său, pe care scria că Youssoufa s-a născut în anul 2000.

Moukoko a jucat în două meciuri pentru naţionala Germaniei la Campionatul Mondial din Qatar, şi este cotat de Transfermarkt la 30 de milioane de euro.

 

 

Afla mai multe despre: moukoko 

viewscnt
Articole similare