Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au făcut instrucţie cu Petrolul, dar cei de la Aerostar sunt supăraţi: "Tragem un semnal de alarmă. Suntem prima victimă!"

Au făcut instrucţie cu Petrolul, dar cei de la Aerostar sunt supăraţi: "Tragem un semnal de alarmă. Suntem prima victimă!"

Liga 2

Comentarii

Gabriel Voicu, team-managerul celor de la Aerostar Bacău, a fost cel care a reacţionat la finalul victoriei obţinute de echipa sa, 4-1 cu Petrolul, într-un meci disputat la Mogoşoaia.

Oficialul celor de la Aerostar a spus că nu poate nimeni să învingă echipa, atât timp cât jucătorii sunt uniţi. Totuşi, Gabriel Voicu a avut şi o supărare la finalul partidei.
 

"Atât timp cât suntem uniţi, nu poate să ne bată nimeni. Oricând joci în superioritate numerică, e normal că te ajută în teren, dar din cate am înţeles şi din câte am văzut pe video, cred că galbenul e indiscutabil şi meritat.



Nu neapărat o supărare, cât că trebuie să tragem un semnal consistent de alarmă, vizavi de felul în care este gândit acest regulament, faţă de reprogramanrea meciurilor în situaţia echipelor care au probleme. Nu încercăm sîă ne scuturăm cu toţii şi să găsim o rumă de logică, în tot ceea ce se întâmplă.  Noi deocamdata suntem prima victimă, să spunem aşa, a unui regulament care nu are niciun fel de logică. Clasamentul să fie făcut pe latură sportivă, în primul rând, şi nu dictat de DSP-uri şi de...nu vreau să vorbesc mai multe"
, a spus Gabriel Voicu, după meci.

Petrolul - Aerostar Bacău 1-4, în Liga 2

Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de echipa Aerostar Bacău, în etapa a XII-a a Ligii a II-a.

Pentru Petrolul a marcat Vajushi, în minutul 85.

Golurile formaţiei Aerostar au fost marcate de Popescu '31, Vraciu '40, Ilie '60 şi Zaharia '89.

În clasament, Petrolul este pe locul 6, cu 17 puncte, iar Aerostar pe 20, cu 7 puncte.

Afla mai multe despre: gabriel voicuaerostar bacauliga 2 

viewscnt
Articole similare