Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au făcut nişte alegeri şi nu prea le-a ieşit”. Primele concluzii după ce Farul este OUT din Cupa României | EXCLUSIV

”Au făcut nişte alegeri şi nu prea le-a ieşit”. Primele concluzii după ce Farul este OUT din Cupa României | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Gloria Buzău, în grupele Cupei României.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dumitrache, în minutul 86.

Andrei Vochin a vorbit despre eliminarea Farului din Cupa României şi a tras primele concluzii. 

”E greu să faci un rezultat bun cu astfel de echipă, mulţi jucători nu prea au minute, nu prea au jucat. Farul nu mai are echipa a doua. Farul nu mai e în cupele europene, acum nici în Cupa României.

Decizia de a a renunţa la echipa a doua a făcut să nu aibă minute. Asta de azi a fost cam echipa a 3-a. Sunt nişte alegeri pe care le-a făcut Farul vara asta si nu prea a ieşit până acum”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

În clasamentul grupei D, Farul ocupă ultimul oc, fără niciun punct după două etape, iar Gloria Buzău este pe locul 4, cu trei puncte.

Ce a declarat Hagi după eliminarea din Cupă:

„Am venit cu o echipă tânără. Avem probleme de sănătate cu mulţi jucători. Am lăsat mai mulţi jucători acasă şi astăzi am dat oportunitate multora. Trebuie să arate că merită, dar, din păcate, puţină personalitate, lucruri puţine pe fază personală, să arate că se pot impune.

Trebuie să fii mai iute şi mai inteligent decât adversarul. Am jucat cu o echipă tânără şi am vrut să le dau şansă copiilor. Unii mi-au plăcut, alţii mai puţin. Important e că ei au câştigat experienţă împotriva unui adversar bun.

Mă aşteptam mult mai mult de la cei experimentaţi. În continuare vom merge pe identitatea noastră. Puteam să facem mai multe, dar am obţinut puţin în seara asta. Nu cred că e un moment de criză. Suntem acolo, dar trebuie să ne trezim. Trebuie să jucăm mult mai bine şi să atacăm poarta”, a declarat Hagi la finalul meciului din Cupa României.

Afla mai multe despre: farulvochincupa româniei 

viewscnt
Articole similare