Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost anunţate numele arbitrilor care le arbitrează pe FCSB şi CFR. Premieră pentru cei doi centrali la meciurile de joi seara

Au fost anunţate numele arbitrilor care le arbitrează pe FCSB şi CFR. Premieră pentru cei doi centrali la meciurile de joi seara

FCSB

Comentarii

UEFA a anunţat numele arbitrilor care vor conduce meciurile echipelor din Superligă în etapa a treia a grupelor Conference League.

Arbitrul ucrainean Mikola Balakin va conduce meciul pe care FCSB îl va juca pe terenul danezilor de la Silkeborg, joi, de la ora 19:45, în Grupa B a Conference League.

Arbitri asistenţi vor fi Viktor Nijnik şi Oleksandr Korniko, iar al patrulea oficial va fi Iaroslav Kozik.

Balakin (31 ani) va conduce în premieră un joc al unei echipe româneşti.

West Ham United ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct, Silkeborg IF, 0 puncte.

Slavia Praga - CFR Cluj, arbitrat de un italian

Meciul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj va fi arbitrat de italianul Fabio Maresca, joi, de la ora 22:00, în Grupa G din Conference League.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Fabiano Preti şi Giorgio Peretti, iar al patrulea oficial va fi Ivano Pezzuto.

Maresca (41 ani) nu arbitrat nicio echipă românească până acum, dar a condus trei meciuri în acest sezon al cupelor europene: Zrinjski Mostar - Sheriff Tiraspol (0-0) şi Shamrock Rovers - Ludogoreţ Razgrad (2-1), în preliminariile Ligii Campionilor, precum şi Ferencvaros - Trabzonspor (3-2), în preliminariile Europa League.

În Grupa G, Slavia este lider, cu 4 puncte, urmată de Sivasspor, cu 4 puncte, Ballkani, 1 punct, şi CFR Cluj, 1 punct.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare