Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost daţi de gol. Cu ce jucător negociază cei de la FC Barcelona. Costă 50 de milioane de euro

Au fost daţi de gol. Cu ce jucător negociază cei de la FC Barcelona. Costă 50 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona încearcă transferul lui Arthur, de la Gremio, dar refuză negocierile. Mijlocaşul de 21 de ani este cotat la 6 milioane de euro, dar are o clauză de rezilier de 50 de milioane de euro.

Catalanii încearcă să-şi întărească mijlocul cu un jucător brazilian de la Gremio. Arthur are 21 de ani, este mijlocaş central şi a avut în acest sezon 39 de apariţii, un gol şi un assist. Şefii lui Gremio au dezvăluit că FC Barcelona vrea să-l transfere, dar brazilienii refuză negocierile:

”Arthur are contract cu Gremio şi clauza de reziliere este de 50 de milioane de euro. Dacă vin cu banii, nu mai avem ce face, dar nu suntem deschişi la negocieri”, a declarat pentru RAC1 Romildo Bolzan, preşedintele lui Gremio. Practic, brazilienii nu vor să-l lase să plece pentru mai puţin de 50 de milioane de euro.

Totuşi, oficialii clubului i-au permis să discute cu reprezentanţii pe care Barcelona i-a trimis în Brazilia pentru negocieri: ”I-am spus lui Arthur că poate să ia masa cu reprezentanţii Barcelonei, am autorizat întâlnirea doar pentru ca ei să-i cunoască familia, nimic mai mult. Nu suntem confortabili cu această situaţie”, a mai spus Bolzan.

Afla mai multe despre: fc barcelonaarthurgremio 

viewscnt
Articole similare