Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au fost multe lacrimi". A ajuns să fie "creierul" FCSB, dar drumul lui n-a fost deloc uşor: "Nu ştiam ce o să fie cu mine" | EXCLUSIV

"Au fost multe lacrimi". A ajuns să fie "creierul" FCSB, dar drumul lui n-a fost deloc uşor: "Nu ştiam ce o să fie cu mine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Adrian Şut (24 de ani) a vorbit despre momentele prin care a trecut în cariera de fotbalist, una care l-a purtat spre FCSB, unde a ajuns unul dintre căpitani şi cu care are şanse mari să câştige titlul de campion la finalul acestui sezon.

Adrian Şut a fost, în ultimele două sezoane, poate cel mai constant fotbalist al FCSB, cu prestaţii care l-au propulsat şi în echipa naţională a României. Mijlocaşul defensiv a intrat şi în atenţia unor cluburi din Europa, iar vara lui 2024 i-ar putea aduce un transfer important.

"Creierul" FCSB, Adrian Şut despre momentele grele din cariera de fotbalist: "Adrian Iencsi mi-a întins o mână de ajutor"

Evoluţiile constant bune ale lui Adrian Şut l-au determinat pe Gigi Becali să îl numească "creierul" echipei "roş-albastre". Până la FCSB, la un salariu bun şi la banderola de căpitan, începuturile carierei lui Adrian Şut n-au fost deloc uşoare.

Mijlocaşul a dezvăluit că au existat chiar momente în care "nu ştiam ce o să fie cu mine" şi a spus că Adrian Iencsi, acum în stafful Rapidului cu Cristiano Bergodi, i-a întins o "mare mână de ajutor" atunci când l-a transferat la Pandurii, în ligile inferioare, unde şi-a continuat progresul.

"(n.r. - Câte lacrimi au stat în spatele performanţei) Au fost destul de multe, pentru că au fost multe momente dificile în care nu aveam o echipă sau ce se întâmplă cu mine. A fost o periadă când am plecat de la Târgu Mureş, m-am dus la liga a treia şi după aia s-a desfiinţat echipa şi nu ştiam ce o să fie cu mine.

Au fost momente dificle şi m-a luat Adrian Iencşi cu el la Pandurii şi mi-a întins o mână, un mare ajutor a fost. Am avut familia, am avut cel mi bun prieten al meu care stia mereu momentele dificile, in care vorbeam mereu despre aceste lucruri si el a fost mereu alaturi si m-a ajutat.", a spus Adrian Şut, pentru Orange Sport.

Adrian Şut a jucat 36 de meciuri (2994 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian sutcarieramomente grelefcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare