You are here:

”Au fost nişte discuţii”. Ovidiu Burcă, detalii despre colaborarea cu o nouă echipă din străinătate

”Au fost nişte discuţii”. Ovidiu Burcă, detalii despre colaborarea cu o nouă echipă din străinătate
Comentarii

Ieri, la Zimbru Chişinău au prezentaţi noii finanţatori din România în cadrul unei conferinţe de presă.

Ovidiu Burcă şi motivul pentru care a fost prezent la conferinţa lui Zimbru Chişinău

În cursul zilei de ieri, Zimbru Chişinău a susţinut o conferinţă de presă la care au participat şi Dan Alexa, antrenor la CS Tunari, şi Ovidiu Burcă, fost antrenor la Dinamo. Rolul acestora este de consilieri sportivi pentru posibilii noi sponsori de la echipa din capitala Moldovei.

Ovidiu Burcă a venit cu detalii suplimentare, în direct, la Prima Sport. 

  • Alexa este antrenor activ, la CS Tunari, ajunsă în Liga 3, în timp ce Burcă nu a mai preluat pe nicio echipă după ce a plecat de la Dinamo.

”Am fost invitat de un grup de oameni de afaceri care se gândesc să investească în fotbalul din Moldova, am fost în calitate de consultant. Au fost nişte discuţii şi nimic mai mult. Au o infrastructură excelentă, stadion bun, modern. Teren de antrenament, sintetic.

E un club de tradiţie. Rolul meu a fost de consultant. Eu din experienţa pe care o am din punct de vedere managerial, mi se pare un proiect interesant, într-un oraş frumos”, a declarat Burcă.

Ce a declarat Burcă la conferinţa de presă:

„Mă leagă ceva de Chişinău, am făcut licenţa PRO aici. Am locuit chiar în apropiere. Am venit consilier pe teme sportive, Liviu este prietenul nostru foarte bun. Este o dorinţă şi un proiect în care Liviu crede foarte mult. Mă bucur că pot ajuta. Zimbru este cea mai iubită din Chişinău, aşa mi s-a prezentat.

Este o echipă care a trecut prin foarte multe lucruri, am venit să îl susţinem pe Liviu, este prietenul meu şi un investitor foarte serios. Nu vreau să se facă vreo speculaţie, nu caut loc de muncă. Antrenez, am venit strict pentru a ajuta, nu am niciun fel de interes. Am fost solicitat şi o fac cu foarte mare drag.

Zimbru este un club important, iar menirea noastră, a oamenilor de sport, este să ajutăm sportul. Despre asta e vorba, simbolurile trebuie să rămână, iar oamenii să aibă cu ce să se bucure”, a declarat Dan Alexa, actualul antrenor al celor de la CS Tunari, în cadrul conferinţei de presă.

Afla mai multe despre: ovidiu burcăzimbru chişinăudan alexa 

viewscnt
Articole similare