Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost stabilite semifinalele Cupei Mondiale din Qatar! Cum arată programul complet

Au fost stabilite semifinalele Cupei Mondiale din Qatar! Cum arată programul complet

Cupa Mondială

Comentarii

Franţa şi Maroc au fost ultimele echipe care au reuşit calificarea în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

În ultimul sfert de finală al Cupei Mondiale, echipa naţională de fotbal a Franţei a învins sâmbătă Anglia, scor 2-1, în sferturile Cupei Mondiale şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Harry Kane a ratat un penalti pentru englezi.

Franţa a deschis scorul în minutul 17, când Griezmann i-a pus mingea lui Tchouameni şi acesta a înscris. Englezii au egalat în minutul 54, la un penalti dat de arbitrul brazilian Sampaio pentru un fault al lui Tchouameni la Saka.

Kane a transformat înscriind al 53-lea său gol pentru naţionala Albionului. Anglia a avut o bară, prin Maguire, în minutul 70, dar cei care au înscris au fost francezii. Pickford a scos mai întâi cu un reflex senzaţional şutul lui Giroud, iar din cornerul care a urmat, acelaşi Giroud a înscris şi el golul său cu numărul 53 pentru naţionala Franţei.

Anglia a avut şansa egalării la un fault în careu făcut de Theo Hernandez asupra lui Mount, abia intrat. Arbitrul a consultat VAR şi a acordat penalti, ratat însă de Kane, care a tras prost.

Franţa s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Maroc. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Argentina şi Croaţia.

Cum arată programul semifinalelor de la Campionatul Mondial din Qatar:

Argentina - Croaţia, 13 decembrie, marţi, de la 21:00

Franţa - Maroc, 14 decembrie, miercuri, de la 21:00

În Qatar, există posibilitatea ca finala Cupei Mondiale din 2018 să se reediteze. Croaţia trebuie să treacă de Argentina, iar Franţa de Maroc. 

Afla mai multe despre: cupa mondială-franţa-maroc-argentina-croaţia 

viewscnt
Articole similare