Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au greşit amândoi, dar plăteşte doar Rednic!". Andone, concluzii după ultimele evenimente de la Dinamo: "Nu-l văd în stare pe Stoican" | EXCLUSIV

"Au greşit amândoi, dar plăteşte doar Rednic!". Andone, concluzii după ultimele evenimente de la Dinamo: "Nu-l văd în stare pe Stoican" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

În direct la Sport Report, Ioan Andone s-a declarat surprins de plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo, dar a spus că "Puriul" a greşit că a creat multe conflicte cu jucătorii. "Fălcosul" a spus că şi Rednic, dar şi Iuliu Mureşan au greşit, dar plăteşte doar antrenorul.

"Au greşit amândoi, dar plăteşte doar Rednic!". Andone, concluzii după ultimele evenimente de la Dinamo: "Nu-l văd în stare pe Stoican" | EXCLUSIV

Dinamo l-a dat afară pe Mircea Rednic, decizie luată de Iuliu Mureşan şi conducerea clubului, dar Ioan Andone consideră că ambii au greuşit. Şi Mureşan, şi Rednic au greşit şi sunt vinovaţi pentru situaţia lui Dinamo, crede Ioan Andone, care a spus că nu-l vede în stare pe Flavius Stoican să redreseze corabia la Dinamo, dacă Rednic n-a reuşit.

Expertul Telekom Sport a spus că Mircea Rednic a greşit pentru că a creat multe conflicte, constant, cu jucătorii din lot. "Puriul" a atact mai mulţi fotbalişti din lot şi i-a exclus pe Steliano Filip, Cosmin Matei, Gabi Torje şi Plamen Iliev. Ioan Andone e de părere că, la experienţa lui, Rednic trebuia să ştie să gestioneze mai bine situaţiile din club.

"Am crezut că e o glumă de sărbători... Domne, e o glumă de sărbători? Ştiam că voia să facă schimbări, le anunţase prea repede, nu mă aşteptam. Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, nu ca jucător, ca antrenor şi a terminat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit.

Toată lumea a greşit acolo, şi Rednic, şi Mureşan. Şi plăteşte numai Rednic, Rednic a greşit grav, n-avea voie să dea în jucători, în fiecare săptămână un conflicat, 2 la echipa a doua. El n-avea voie la experienţa lui, în continuu în conflict cu jucătorii, cu adversarul, cu arbitrul. Tu ca antrenor ai 24 jucat, te focusezi pe aia. Ăştia sunt, sunt copiii tăi. Acum în iarnă erau la mâna lui dacă erau lucrurile în regulă, dar el a greşit că a creat conflicte încontinuu. La 3 zile confict la Dinamo, Filip scos, Torje nu e în regulă... Matei, ce jucători a mai adus el. Şi el a greşit, dar şi Iuliu Mureşan", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Mircea Rednic, dat afară de la Dinamo

"Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) şi Domnul Mircea Rednic şi-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021", a transmis clubul Dinamo Bucureşti prin reprezentantul Iuliu Mureşan.

Dinamo Bucureşti nu a câştigat nici ultimul meci din 2021 şi a intrat în vacanţă cu grija retrogradării din Liga 1. Farul Constanţa a învins-o pe Farul cu 2-0, la Bucureşti, iar alb-roşii au rămas pe locul 15, cu doar 12 puncte acumulate după 21 de meciuri jucate. "Sunt obligat să schimb şi voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iaşi, vii la Dinamo şi te ridiculizează Ganea. A ieşit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit.

E o echipă pe care nu am format-o eu, nu am pregătit-o eu, jucători care au venit pe parcurs, meciul pe care l-am câştigat, l-am câştigat cu jucătorii noi. Am pierdut trei meciuri în prelungiri", anunţa Rednic, printre altele, după meciul cu Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamomircea rednicmuresanantrenor 

viewscnt
Articole similare