Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început problemele pentru Dusan Vlahovic. Atacantul sârb, ţinta ameninţărilor fanilor Fiorentinei

Au început problemele pentru Dusan Vlahovic. Atacantul sârb, ţinta ameninţărilor fanilor Fiorentinei
Comentarii

Dusan Vlahovic a devenit ţinta ameninţărilor fanilor Fiorentinei, după ce presa italiană a anunţat că atacantul sârb s-a înţeles cu Juventus Torino.

Anunţul că Vlahovic este la un pas să semneze cu Juventus a stârnit furia suporterilor Fiorentinei, care au afişat marţi două bannere foarte dure împotriva atacantului în apropierea stadionului "Artemio Franchi".

De asemenea, sârbul a primit ameninţări pe internet, iar poliţia a decis să pună locuinţa jucătorului sub supraveghere, patrule de agenţi urmând să treacă frecvent prin faţa casei pentru a ţine situaţia sub control.

Fiorentina a deschis, luni, calea unei posibile plecări chiar din ianuarie a lui Vlahovic, în cazul în care un cumpărător este dispus să plătească cele peste 70 de milioane de euro cerute de club.

Atacantul, care pe 28 ianuarie va împlini 22 de ani, la Fiorentina din 2018, este pe primul loc în clasamentul marcatorilor din Serie A, la egalitate cu Ciro Immobile (17 goluri). Internaţional din 2020, el a contribuit la calificarea Serbiei la CM 2022.

Afla mai multe despre: vlahovic 

viewscnt
Articole similare