Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au minţit arabii? Inter Miami a dezminţit participarea la un nou duel Messi vs. Ronaldo

Au minţit arabii? Inter Miami a dezminţit participarea la un nou duel Messi vs. Ronaldo
Comentarii

Inter Miami, echipa la care joacă celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi, a dezminţit că s-a angajat să dispute în luna februarie un turneu în Arabia Saudită, contrar unui anunţ al promotorilor saudiţi al acestei competiţii.

"Un anunţ a fost făcut astăzi, în care se afirmă că FC Inter Miami va disputa Riyadh Season Cup. Este inexact", a afirmat Inter într-un comunicat dat publicităţii.

Conform organizatorilor tradiţionalului turneu Riyadh Season Cup, Inter Miami a fost invitată să joace cu echipele saudite Al Nassr şi Al-Hilal, iar ideea este de a organiza un meci care îi pune faţă în faţă pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo (Al Nassr).

Lionel Messi, de opt ori câştigător al "Balonului de Aur", şi Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al prestigiosului trofeu, s-au întâlnit de 37 de ori în cariera lor, dintre care de 30 de ori în "clasico" spaniol, pe când argentinianul juca la FC Barcelona, iar portughezul la Real Madrid.

Conform statisticienilor din fotbal, Messi a câştigat de 17 ori şi Ronaldo de 11 ori, iar 9 confruntări s-au încheiat la egalitate.

Ultimul meci dintre cei doi a avut loc pe 19 ianuarie 2023 la Riad, un amical câştigat cu 5-4 de PSG-ul lui Messi în faţa unei selecţionate a celor mai buni jucători din Arabia Saudită condusă de căpitanul Ronaldo.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare