Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au scăpat de izolare! Ministrul Stroe le-a adus canotorilor vestea mult aşteptată | VIDEO

Au scăpat de izolare! Ministrul Stroe le-a adus canotorilor vestea mult aşteptată | VIDEO

Sporturi

Comentarii

A fost fericire mare la Izvorani. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, le-a adus canotorilor vestea mult aşteptată: au scăpat de izolare.

„Să îl băgăm pe domnul ministru în cantonament, poate chiar închis, să vadă cum este”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

 „După ce spunea doamna preşedinte, mai că m-aş izola şi eu aici vreo două săptămâni, poate nu o lună cum au făcut sportivii, dar două săptămâni în baza asta, pe malul lacului Snagov, în condiţiile pe care le-au asigurat colegii mei, cred că aş rezista.

Aceşti sportivi pot părăsi acest cantonament care până acum era închis, pot să meargă în oraş, să meargă la familii”, a declarat ministerul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. 

„Avem zero cazuri, suntem cei mai bucuroşi de pe pământ. Nu îi golesc domnului ministru buzunarele, doamna Lipă”, a afirmat şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu

Canotoarele au revenit la antrenamentele în echipă, iar Elisabeta Lipă le-a mai a dus o veste bună. Campionatele Europene se ţin în luna octombrie.

„(Promiteţi să îi golţi buzunarele domnului ministru?)
Ne dorim asta, nu promitem”
, a declarat Geanina Beleagă.

„După cum aţi văzut, am ieşit în echipe, deci lucrurile revin cât se poate la normal”, a declarat şi Denisa Tîlvescu.

Afla mai multe despre: canotajministrustroelipa 

viewscnt
Articole similare