You are here:

”Au spus lucruri rele la adresa mea!”. Mitriţă, reacţie sinceră după golul marcat: ”Domnul Lucescu a avut încredere în mine!”

”Au spus lucruri rele la adresa mea!”. Mitriţă, reacţie sinceră după golul marcat: ”Domnul Lucescu a avut încredere în mine!”

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Mitriţă, autorul unui gol în meciul cu Lituania, este fericit că a revenit la echipa naţională şi că l-a răsplătit pe selecţioner cu un gol marcat.

Reacţia lui Mitriţă după ce a marcat pentru naţionala României

Echipa naţională a României a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa naţională a Lituaniei, în cadrul grupei C2 din Divizia C a Ligii Naţiunilor. 

  • A fost primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor.

Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Mitriţă a marcat şi a avut un mesaj pentru selecţionerul României.

„Mulţi oameni au declarat lucruri rele la adresa mea, dar domnul Lucescu a avut încredere în mine. Trebuia să îl răsplătesc cu ceva. Îi multumesc că a avut încredere în mine. Sunt bucuros că am marcat, dar important este că am luat cele trei puncte.

Au fost emoţii foarte mari, iar eu cred că pe bancă emoţiile sunt mai mari: Cum spuneam, important e că am câştigat pe un teren foarte greu. Acum trebuie să ne focusăm la fiecare antrenament, la fiecare meci. Am jucat foarte bine în a doua repriză şi am demonstrat că suntem o echipă unită”, a declarat Alexandru Mitriţă.

Afla mai multe despre: mitritalucescuromânia 

viewscnt
Articole similare