Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Au venit cu cravate şi costume pe Arena Naţională!” Reacţie dură după FCSB - Petrolul: „A fost cocoş, iar acum găină” | EXCLUSIV

„Au venit cu cravate şi costume pe Arena Naţională!” Reacţie dură după FCSB - Petrolul: „A fost cocoş, iar acum găină” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat la limită duelul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-0.

Reacţie foarte dură după FCSB - Petrolul 1-0

După meci, Basarab Panduru a analizat cele două echipe şi a rămas neplăcut surprins de prestaţia celor de la Petrolul. Expertul Orange Sport nu a înţeles strategia de joc a oaspeţilor.

„A fost un meci pe care nici nu prea ştiu de unde să-l iau. FCSB, cu minimum de fotbal, câştigă acest meci. A ajuns FCSB la un nivel în care câştigă meciurile doar pentru că adversarului îi este prea frică de această echipă. Petrolul a jucat fotbal abia în ultimele minute.

Am avut impresia că toţi de la Petrolul au venit cu cravete şi cu costume pe Arena Naţională şi le era teamă să nu-şi murdărească acele costume. Nu a jucat nimic Petrolul până în minutul 88.

Petrolul a venit la meci? Nici nu mai contează de când a jucat. Ai venit să te uiţi la meci timp de 80 de minute. Ce ai vrut de la acest meci? Ce a vrut Petrolul de la acest meci? Uite cum a jucat acasă şi cum a jucat acum. Petrolul a fost cocoş acasă, iar la Bucureşti a venit găină”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbpetrolulbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare