Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aur pentru Claudia Bobocea şi argint pentru Daniela Stanciu, la Jocurile Europene de la Cracovia

Aur pentru Claudia Bobocea şi argint pentru Daniela Stanciu, la Jocurile Europene de la Cracovia

Alte sporturi

Comentarii

Aur pentru Claudia Bobocea, în proba de de 1500 m şi argint pentru Daniela Stanciu la săritura în înălţime, în urma definitivării clasamentului pe probe din această seară, la finalul concursului rezervat diviziei I la atletism, la Jocurile Europene de la Cracovia.

Cu toate că a evoluat împreună cu echipa României în divizia a II-a, Claudia Bobocea (antrenor Valentin Anghel, CSA Steaua Bucureşti) a rămas învingătoare în proba de 1500 m (4:08,68), ocupând prima poziţie în ierarhia general.

De asemenea, Daniela Stanciu (antrenor Oana Pantelimon, CSA Steaua Bucureşti) şi-a păstrat locul doi la săritura în înălţime, cu 1,94 m.

Tot duminică, riderul român Vlad Dascălu a adus prima medalie de aur a României la Jocurile Europene de la Cracovia, câştigând concursul MTB de la Krynica-Zdroj Hill Park.

Vlad Dascălu a plecat în concurs de pe poziţia a zecea, dar printr-o strategie extrem de bine gândită, a reuşit să se plaseze pe primul loc al cursei, a rezistat atacurilor adversarilor şi a încheiat cursa după 1 oră 19 minute şi 41 de secunde.

Afla mai multe despre: claudia boboceadaniela stanciu 

viewscnt
Articole similare