adplus-dvertising
You are here:

Australianul Joshua Cavallo se teme pentru securitatea sa în Qatar: ”Este greu de ales, iar situaţia este tristă!”

Australianul Joshua Cavallo se teme pentru securitatea sa în Qatar: ”Este greu de ales, iar situaţia este tristă!”

Cupa Mondială

Comentarii

Cavallo, primul jucător profesionist în activitate care s-a declarat deschis gay, se teme că orientarea sa sexuală ar putea să-i creeze probleme la Cupa Mondială din Qatar.

Într-un interviu acordat joi postului TV Sky Sports News, Joshua Cavallo, fundaşul lateral de la Adelaide United, în vârstă de 22 de ani, este neliniştit şi se teme pentru securitatea sa într-o ţară cum este Qatar, unde drepturile persoanelor LGBTQ sunt limitate.

”Este greu de ales, iar situaţia este tristă!”

”Să reprezint Australia la Cupa Mondială este o onoare, dar, în acelaşi timp, sunt probleme cu legile. Întotdeauna am visat să joc pentru ţara mea la Campionatul Mondial, dar oare vreau să îmi pun viaţa în pericol? Este greu de ales, iar situaţia este tristă!”, a recunoscut Cavallo.

Joshua Cavallo a revenit asupra deciziei iniţiale de a nu onora o convocare la naţionala Australiei pentru turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, dar el nu se află în lotul lărgit al echipei Australiei. În cariera sa, Cavallo a jucat un singur meci pentru echipa U20 a ţării sale.

viewscnt
Articole similare