Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aveam nevoie de el” Declaraţie spumoasă a lui Prunea despre Corneliu Papură: ”Dar dacă se culcă devreme...”

”Aveam nevoie de el” Declaraţie spumoasă a lui Prunea despre Corneliu Papură: ”Dar dacă se culcă devreme...”

Fotbal

Comentarii

Deşi a fost instalat de curând pe banca Universităţii Craiova, Corneliu Papură a făcut deja câteva declaraţii surprinzătoare care au stârnit rumoare în fotbalul românesc. În ciuda acestor lucruri, Florin Prunea îi ia apărarea antrenorului oltenilor şi spune despre cesta că ”respiră fotbal”.

Corneliu Papură a surprins atunci când a spus că se va uita la la întâlnirea CFR Cluj – FC Viitorul fiind mult mai interesat să urmărească partidele de la Campionatul Mondial de snooker. Iar la scurt timp după aceea a afirmat că a închis televizorul în timpul manşei secunde a semifinalelor Champions League dintre Ajax – Tottenham la scorul de 2-0 pentru gazde.

Dar declaraţile sale nu au fost suprinzătoare pentru toată lume fotbalului românesc. Florin Prunea s-a plasat de partea antrenorului Universităţii Craiova, alături de care a lucrat, şi pe care îl prezintă drept ”o pată de culoare”.

”L-am avut coleg, el e mai aşa, visează. Dar dacă se culcă devreme... Aveam nevoie de Cornel Papură, e aşa, o pată de culoare. Dar eu sunt convins că se uită la meciuri, vă mai supără pe voi, dar cu siguranţă că se uită la meciuri.

Îi doresc baftă, este un om care respiră fotbal, chiar dacă a stat în linia a doua dar este o persoană care a crescut acolo, este un om apropiat de ce înseamnă Universitatea Craiova şi eu îi doresc să reuşească”, a spus Prunea în cadrul unui interviu.

Afla mai multe despre: pruneauniversitatea craiovacorneliu papura 

viewscnt
Articole similare