Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem deja golul turneului final!” Presa internaţională uimită de execuţia lui Andrei Ciobanu

”Avem deja golul turneului final!” Presa internaţională uimită de execuţia lui Andrei Ciobanu

Echipa națională

Comentarii

România U21 a fost condusă de Olanda U21 cu 1-0, dar Andrei Ciobanu a restabilit rapid egalitatea, printr-o execuţie senzaţională din lovitură liberă.

Golul marcat de Andrei Ciobanu a cules imediat laudele jurnaliştilor care sunt cu ochii pe turneul final U21 din Ungaria şi Slovenia.

”Avem deja golul turneului, şi a trecut doar o zi din Europeanul Under 21. Ce execuţie splendidă, Andrei Ciobanu” a scris David de la Pena, colborator al televiziunii naţionale Spaniole , dar şi al postului de radio, COPE.

 

 

Jose Rodriguez, cel care analizează meciurile din La Liga pentru Radio Marca, a reacţionat şi el imediat:

”Ce gol a marcat Andrei Ciobanu pentru România U21. Nu trebuie să-l rataţi. Spectaculoasă execuţie!” a scrie Rodriguez, pe contul său de Twitter.

Şi cei de la Express Futbol au reacţionat imediat: ”Ce goool! Andrei Ciobanu (23 de ani) a adus egalarea pentru România U21, printr-o execuţie absolut senzaţională!”

”Ce gol frumos! Execuţie absolut superbă a lui Andrei Ciobanu. Acesta bate excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, direct în vinclu, fără a-i lăsa vreo şansă portarului advers” scrie şi site-ul UEFA despre execuţia mijlocaşului român.

Afla mai multe despre: andrei ciobanu 

viewscnt
Articole similare