Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem două semne din trei". Mihai Stoica prefaţează derby-ul Rapid - FCSB şi face calcule: "Sunt multe puncte!" | EXCLUSIV

"Avem două semne din trei". Mihai Stoica prefaţează derby-ul Rapid - FCSB şi face calcule: "Sunt multe puncte!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a analizat, într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din Superligă. Oficialul "roş-albaştrilor" a explicat de ce, după calculele sale, nu ar spune "nu" unui rezultat de egalitate pe Arena Naţională.

Cel mai mare stadion al ţării va fi gazda derby-ului Rapid - FCSB, derby de tradiţie de şi derby de clasament în acest sezon de Superliga. Mihai Stoica a făcut calculele pentru intrarea în play-off şi a spus numărul punctelor înjumătăţite cu care este mulţumit la intrarea în faza finală a campionatului.

Mihai Stoica: "Şase puncte curate sunt mult. Nu ştiu cum va fi, dar n-aş spune "nu" unui rezultat de egalitate"

Perspectiva play-off-ului în face pe Mihai Stoica să accepte mai uşor şi varianta unui egal între Rapid şi FCSB, în derby-ul din etapa a 30-a a sezonului regulat din Superligă, ultima. Preşedintele Consiliului de Administraţie al "roş-albaştrilor" a făcut calculele, iar şase puncte curate distanţă faţă de urmăritoare "sunt multe".

Totuşi, nu este un avans care să liniştească apele la FCSB. Chiar şi aşa, pentru începutul play-off-ului, MM n-ar refuza un egal împotriva Rapidului în meciul de sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"S-au vazut meciuri care se anuntau foarte spectaculoase si s-a dovedit ca precautia a fost litera de lege. Nu ştiu cum va fi, cert e ca noi avem două semne din trei... Sa presupunem ca CFR va castiga cu Sibiu, daca vom termina la egalitate meciul cu Rapid, vom pleca in play-off cu un avans de 6 puncte curate. Şase puncte curate sunt multe. D-aia n-as spune "nu" unui rezultat de egalitate", a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB e liderul clasamentului din Superligă înaintea ultimei etape din sezonul regulat, cu 64 de puncte, la 12 în faţa Rapidului (52), care se află pe locul 2.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbrapidsuperligaderbycalculeplayoff 

viewscnt
Articole similare