Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem o echipă mai valoroasă decât Ungaria". Adi Mutu a găsit capitolul la care România e inferioară: "Într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel"

"Avem o echipă mai valoroasă decât Ungaria". Adi Mutu a găsit capitolul la care România e inferioară: "Într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Ungaria, de la Campionatul European U21, va fi foarte dificil, însă a menţionat că tricolorii sunt “o echipă mai valoroasă”.

Adi Mutu, înaintea meciului România - Ungaria la EURO U21

România are un punct în grupa de la turneul final, iar acum are nevoie de victorie pentru a-şi spori şansele de calificare. Selecţionerul naţionalei U21 a prefaţat meciul cu Ungaria. 

“Încărcătură foarte mare e. Derbiul rămâne derbi pentru noi. Un meci foarte greu. Sunt sigur că Ungaria va juca cu ambiţie, la fel ca noi, şi sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă, cred în echipa mea, sunt sigur că băieţii sunt conştienţi de asta. Chiar dacă nu cu mult peste, echipa României este mai valoroasă.

Ei au investit în infrastructură, sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Şi faptul că ei joacă ultima şansă face meciul mai dificil. Cuvântul nostru de ordine la meciul de mâine este echilibru atât în faza ofensivă cât şi în defensivă. Nu am decis primul 11, încă am dubii. Am fost toţi alături de echipa naţională mare, l-am văzut toţi în sală. Eu cred că băieţii au jucat foarte bine în meciul cu Olanda, se întâmplă multe, sunt multe variabile, minute în care ataci. Cunosc destul de bine echipa Ungariei, pentru că au schimnbat şi ei anumiţi jucătri, dar cunosc destul de bine. Vom vedea altă Ungaria, mult mai abiţionasă, mai dornică de victorie, aşezată pe faza ofensivă", a spus Mutu.

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 1-1, pe arena Uj Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under21. În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria la Budapesta, de la ora 19.00.

 

Afla mai multe despre: romania u21adrian muturomania u21 ungaria u21 

viewscnt
Articole similare