Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem o problemă de mentalitate!”. Giovanni Costantino, supărat pe jucători după înfrângerea de la Galaţi

”Avem o problemă de mentalitate!”. Giovanni Costantino, supărat pe jucători după înfrângerea de la Galaţi

FC U Craiova

Comentarii

Echipa Oţelul Galaţi s-a impus vineri, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei FCU Craiova, în primul meci al etapei a 25-a.

Giovanni Costantino, reacţie după eşecul cu Oţelul Galaţi

Unicul gol al meciului de la Galaţi a fost înscris în minutul 64, atunci când Maciel a centrat de pe dreapta pentru Bodişteanu, care a înscris din careu. După cinci minute, acelaşi Maciel a depăşit un adversar printr-un artificiu tehnic şi a trimis din nou în careu, de unde Bodişteanu a reluat peste poartă.

Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, echipa lui Dorinel Munteanu ocupând locul 9, cu 31 de puncte. FCU Craiova este pe locul 11, cu 30 de puncte.

Giovanni Costantino, antrenorul oltenilor, a vorbit despre eşecul de azi din deplasare. 

”Noi nu am jucat fantastic. A fost un meci dificil pentru noi. Ştiam că este dificil cu Oţelul. Oţelul joacă fizic, la duel, un teren greu, dar nu este un alibi. În partea a doua, nu a fost bine. Noi avem o echipă bună. Avem nevoie de mai multă intensitate, mentalitate, dorinţă. Nu avem dorinţă. Aşa nu este posibil să jucăm în play-off.

Nu este problemă la Chiţu, trebuie să aibă oportunitate. Chiţu este un jucător important pentru noi. Nu este posibil să jucăm în play-off, e problema de mentalitate. Fotbalul este dur. Nu sunt frustrat. Eu sunt aici din octombrie”, a spus Giovanni Costantino, la finalul meciului cu Oţelul.

Echipele care au evoluat:

  • OŢELUL: R. Stoian - Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, Lameira (Adăscăliţei 80), S. Teles (Zivulic 56) – Maciel (Jardan 85), Al. Pop (Rusevic 56), Bodişteanu (R. Tănasă 85). ANTRENOR: Dorinel Munteanu
  • FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Lekiatas, Lacroix, Padula - V. Achim, Dr. Albu (Ibrahimi 90) – Baeten (Bahassa 46), Bauza, A. Chiţu - Blănuţă (Blidar 81). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Afla mai multe despre: giovanni constantinofcu craiovaoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare