Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem răspunsul la întrebarea care a creat confuzie! Ce i-a căzut lui Embolo pe gazon, înainte de golul din meciul cu Ungaria

Avem răspunsul la întrebarea care a creat confuzie! Ce i-a căzut lui Embolo pe gazon, înainte de golul din meciul cu Ungaria

EURO

Comentarii

Elveţia a obţinut o victorie uriaşă în meciul cu Ungaria, din prima etapă a grupei A de la EURO 2024. Fosta adversară a României din preliminarii i-au învins pe maghiari cu 3-1, la capătul unei joc controlat în mare parte de fotbaliştii din ”Ţara Cantoanelor”.

Breel-Donald Embolo, atacantul lui Monaco, a fost introdus pe gazon de Murat Yakin cu un sfert de oră înainte de final, la scorul de 2-1 pentru Elveţia.

Embolo a reuşit să majoreze diferenţa la 3-1 în prelungiri, cu un lob peste portarul Gulacsi. 

Cu câteva secunde înainte să trimită mingea în poartă, lui Embolo i-a căzut un obiect pe gazon, iar fanii s-au gândit că este vorba despre una dintre apărători. Acest lucru nu putea fi posibil, deoarece jambiera ce, practic, ar fi trebuit să îi acopere apărătoarea, era la ridicată şi acoperea toată tibia jucătorului.

La finalul meciului, Embolo a explicat că a fost vorba despre manşonul său de compresie ce îi protejează genunchiul drept. În urmă cu un an, elveţianul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a stat departe de gazon pentru o bună perioadă.

În sezonul trecut,, Breel-Donald Embolo a bifat doar 181 de minute pentru AS Monaco.

"Din cauza problemelor de la coapsă a trebuit să joc cu un manşon de compresie. Acum sunt nevoit să îl cert puţin pe fizioterapeutul nostru pentru că mi-a căzut. Mă bucur că nu m-a afectat acest lucru şi am putut marca", a spus Embolo, după Ungaria - Elveţia 1-3.

 

Afla mai multe despre: euro 2024elveţiaungaria 

viewscnt
Articole similare